James Milner este omul bun la toate la Liverpool, iar premiul pregătit de Klopp pentru această vară este încă un an de contract. Mijlocașul de 36 de ani a dovedit că are încă disponibilitate fizică pentru a face față încă unui sezon în tricoul "cormoranilor". Milner joacă de 7 ani pe Anfield și are 811 meciuri îm toată cariera. Crescut de Leeds, Milner a debutat pe Elland Road la doar 16 ani în 2002 și a mai jucat de-a lungul carierei la Newcastle, Aston Villa, Manchester City și Liverpool. Mijlocașul numit în Anglia "Utility Player" pentru verstalitatea sa a jucat 61 de meciuri pentru naționala Angliei și s-a retras surprizător la doar 31 de ani, în 2016.
Milner și-a pus amprenta asupra lui Liverpool și în acest sezon cu 36 de apariții, dar aportul său este mai deprte de ce face pe teren. Klopp îl consideră un om extrem de important în vestiar, chiar dacă banderola de căpitan stă pe brațul lui Henderson.
"O să fie un om important în acest final de sezon, când Liverpool se luptă pentru toate trofeele. Spiritul său de luptă este capital pentru atmosfera din vestiar. Prelungirea contractului lui Milner este o dovadă că Liverpool este un club mare. Milner o va ajuta pe Liverpool și sezonul viitor" a spus Allan Hutton, fostul fundaș al naționalei Scoției, pentru Footbal Insider.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32

Man United – Liverpool 2-2 | Mohamed Salah reușește "dubla" după o fentă genială a lui James Milner

Salah continuă să fie în mijlocul unei discuții aprinse

Liverpool rezolvă simplu prelungirea contrcatului lui Milner, în timp ce Klopp și patronii americani nu au reușit încă să-l convingă pe Mo Salah. Egipteanul termină contractul cu echipa de pe Anfield în 2023 și a refuzat mai multe propuneri. Golgheterul la zi din Premier League are 30 de ani și vrea să semneze contractul carierei. Salah a fost desemnat jucătorul sezonului în Anglia, iar agentul său speră ca cele două părți să ajungă la un acord în următoarele zile.
UNDE VA JUCA SALAH ÎN SEZONUL VIITOR?
Egipteanul câștigă 12 milioane de euro pe an în tricoul lui Liverpool și își dorește un contract pe încă 3 sezoane cu o dublare a salariului.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26