Cristiano Ronaldo (37 de ani) este încă într-o formă sportivă bună. Cel puțin asta indică performanțele lui recente. El a înscris 6 goluri pentru Man United în ultimele lui 4 jocuri și a ajuns la cota 18 goluri în 29 de jocuri în Premier League. În anul în care a plecat la Real Madrid în 2009, portughezul a terminat acel sezon tot cu 18 goluri, dar din 33 de partide.
Deși nu va avea locul de titular garantat în echipă în sezonul următor, Ten Hag va încerca să aibă grijă de el și să profite la maximum de abilitățile lui. Ronado este golgheterul lui Manchester United în acest sezon, cu 24 de goluri în 37 de meciuri în total. Cu greu poate fi suplinit imediat de altcineva.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Man United, decis!

Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 14 ORE
Edinson Cavani, Paul Pogba, Jesse Lingard și Juan Mata nu mai au contract, iar Anthony Martial nu se va întoarce pe Old Trafford la încheierea perioadei sale de împrumut la Sevilla. Există, de asemenea, îndoieli cu privire la continuitatea lui Marcus Rashford. Prin urmare, Ten Hag îl are pe Cristiano, pentru a construi o echipă în jurul lui.
Portughezul s-a întors la Man United în vara trecută, iar contractul său se întinde încă un sezon. Se așteaptă o revoluție la echipă din momentul în care Erik ten Hag își va începe oficial treaba, relatează as.com. Multe fețe se vor schimba în vestiarul diavolilor roșii, dar potrivit The Telegraph, antrenorul olandez își dorește ca Ronaldo să rămână la Manchester și să fie unul dintre pilonii lui United. "Nu am terminat", a spus portughezul după ce a marcat în ultimul meci împotriva lui Brentford.
O singură problemă există însă pentru această continuitate între Man United și Ronaldo. Portughezul nu va juca în Liga Campionilor pentru prima dată în 20 de ani. The Telegraph relatează că fotbalistul este conștient de acest fapt, dar că preferă să nu părăsească clubul după un sezon nereușit.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
ACUM 21 ORE
Premier League
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Liverpool! AC Milan, viitoarea destinație
ACUM O ZI