Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League

Alex Masgras

Actualizat 02/12/2021 la 00:07 GMT+2

Chelsea a obținut o nouă victorie în Premier League, după ce s-a impus pe terenul lui Watford, scor 2-1. Partida a avut parte și de un episod nefericit, fiind întreruptă aproximativ 30 de minute, după ce un fan a suferit un stop cardiac. Din primele informații, starea acestuia este una stabilă.

FC «Chelsea»

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a obținut o nouă victorie în Premier League, care o menține pe primul loc al clasamentului. Mason Mount a deschis scorul în minutul 29 pentru echipa lui Thomas Tuchel, după o pasă în centrul careului primită de la Kai Havertz. În minutul 43, Watford restabilea egalitatea, grație golului marcat de Emmanuel Dennis.
În minutul 73, Hakim Ziyech a adus-o din nou în avantaj pe Chelsea, care a primit o pasă excelentă de la Mason Mount și nu l-a iertat pe Bachmann. Watford a alergat după egalare în ultimele minute ale partidei, dar nu a putut înscrie golul care ar fi adus un punct în confruntarea cu echipa de pe Stamford Bridge.
Grație acestei victorii, Chelsea rămâne lider în Premier League după 14 etape, cu 33 de puncte.

Fanul care a făcut stop cardiac la Watford-Chelsea este stabil

După doar 13 minute ale partidei dintre Watford și Chelsea, arbitrul David Coote a oprit jocul, după ce mai mulți jucători l-au alertat în legătură cu o urgență medicală în tribune. Jucătorii celor două echipe au părăsit terenul pentru aproximativ 30 de minute, timp în care fanul a primit îngrijiri medicale. Acesta a părăsit stadionul pe o targă, în aplauzele fanilor prezenți pe Vicarage Road, iar partida s-a reluat.
Potrivit celor de la Watford, fanul respectiv a suferit un stop cardiac și a fost transportat la spital, dar acum a fost stabilizat.
O altă urgență medicală a avut loc la pauza partidei dintre Southampton și Leicester, din cauza căreia startul reprizei a doua a fost întârziată cu 5 minute. În acest moment nu se cunosc detalii în legătură cu problemele pe care le-a acuzat suporterul respectiv, dar se pare că acesta era conștient în momentul în care a părăsit stadionul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo