Revenirea lui Cristiano Ronaldo le dă speranțe foștilor jucători de pe Old Trafford. Portughezul s-a întors la Manchester United după 12 ani, după ce s-a despărțit de Juventus la finalul perioadei de mercato din această vară.
Ajuns în 2003 la Manchester de la Sporting Lisabona, Ronaldo a jucat până în 2009 sub comanda lui Sir Alex Ferguson, cele 6 sezoane petrecute de portughez în Premier League fiind decisive în transformarea acestuia în superstarul care este astăzi.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Wayne Rooney este încrezător după revenirea lui Cristiano Ronaldo la United

Wayne Rooney, fostul jucător important al celor de la Manchester United și actual antrenor al celor de la Derby County în Championship, crede că fosta sa echipă are o șansă importantă la titlul din Premier League după revenirea lusitanului pe Old Trafford.
Alături de Ronaldo, Rooney a câștigat trei titluri consecutive în ultimele trei sezoane ale portughezului înainte de plecarea la Real Madrid, câștigând și UEFA Champions League în 2008.
"Ce impact va avea Ronaldo? Unul enorm! Cred în continuare că este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Am văzut în meciul împotriva Irlandei ce poate să facă, să înscrie două goluri în ultimele minute ale meciului cu două lovituri de cap foarte bune, așa că poate avea un impact enorm în Premier League.
Cred că United este pregătită să se lupte din nou la titlu și simt că o pot face de anul acesta. Cu el, United se poate bate la titlu. Sunt convins că va înscrie multe goluri și că va avea momente importante în acest sezon. Cred că mentalitatea lui îi va ajuta foarte mult pe jucătorii tineri în special. El știe că este un campionat fizic, a mai jucat aici, nu va fi la fel de simplu ca în Spania sau Italia aici, dar sunt sigur că este pregătit și că va marca multe goluri pentru Manchester United", a declarat Wayne Rooney la TalkSPORT.
Cristiano Ronaldo este așteptat să își facă debutul în acest weekend, atunci când Manchester United va primi vizita celor de la Newcastle. Manchester United-Newcastle este sâmbătă de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47