Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

West Ham folosește strategia lui Tottenham în cazul lui Declan Rice! Suma uriașă cerută de "ciocănari"

Alex Masgras

Publicat 02/04/2022 la 11:57 GMT+3

West Ham nu are de gând să renunțe prea ușor la Declan Rice și folosește strategia lui Tottenham în cazul lui Harry Kane de vara trecută. David Moyes a anunțat suma uriașă pe care Chelsea sau Manchester United sunt nevoite să o plătească pentru Declan Rice.

Declan Rice

Credit imagine: Eurosport

Declan Rice nu este de vânzare, potrivit lui David Moyes, antrenorul lui West Ham. "Ciocănarii" vor să folosească aceeași strategie care l-a ținut pe Harry Kane la Tottenham vara trecută. Mijlocașul de 23 de ani este dorit de echipe precum Chelsea sau Manchester United, dar acestea trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru ca West Ham să ia în considerare vreo ofertă.
La conferința de presă premergătoare partidei cu Everton de duminică, David Moyes a anunțat că West Ham vrea cel puțin 150 de milioane de lire sterline pentru Rice, după ce prețul de vara trecută, de 100 de milioane de lire sterline, a fost prea mic.
"În primul rând, el nu este de vânzare. Dacă ești interesat de el, va fi mai mult de atât. 100 de milioane erau prea puține vara trecută. 150 de milioane acum ar fi minimul, dar el nu este de vânzare. Asta înseamnă că numai anumite cluburi ar considera să facă o ofertă", a spus Moyes.
Citește și:

Harry Kane a ratat un transfer la Manchester City vara trecută

Vara trecută, Harry Kane a fost în centrul atenției, după ce atacantul englez a fost foarte aproape de un transfer la Manchester City. Tottenham nu a cedat și a cerut, potrivit presei din Anglia, aproximativ 150 de milioane de lire sterline. În cele din urmă, echipa lui Pep Guardiola nu a putut plăti suma cerută de Spurs, iar Kane a rămas la Tottenham.
Aceeași strategie este folosită și de West Ham în acest moment, Declan Rice fiind sub contract cu "ciocănarii" pentru trei ani și jumătate.
"Ei au spus «Nu, există un preț, iar dacă cineva vrea să plătească prețul, poate vom lua în considerare. Dacă nu, atunci el nu pleacă».
Asta este. L-au păstrat. Îl avem pe Declan sub un contract de trei ani și jumătate. La fel cum Tottenham îl avea pe Kane sub contract. Ei controlează ce se întâmplă", a mai spus Moyes.
West Ham-Everton se joacă duminică de la ora 16:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 2,3,4 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo