Declan Rice nu este de vânzare, potrivit lui David Moyes, antrenorul lui West Ham. "Ciocănarii" vor să folosească aceeași strategie care l-a ținut pe Harry Kane la Tottenham vara trecută. Mijlocașul de 23 de ani este dorit de echipe precum Chelsea sau Manchester United, dar acestea trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru ca West Ham să ia în considerare vreo ofertă.
La conferința de presă premergătoare partidei cu Everton de duminică, David Moyes a anunțat că West Ham vrea cel puțin 150 de milioane de lire sterline pentru Rice, după ce prețul de vara trecută, de 100 de milioane de lire sterline, a fost prea mic.
"În primul rând, el nu este de vânzare. Dacă ești interesat de el, va fi mai mult de atât. 100 de milioane erau prea puține vara trecută. 150 de milioane acum ar fi minimul, dar el nu este de vânzare. Asta înseamnă că numai anumite cluburi ar considera să facă o ofertă", a spus Moyes.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM O ORĂ
Citește și:

Harry Kane a ratat un transfer la Manchester City vara trecută

Vara trecută, Harry Kane a fost în centrul atenției, după ce atacantul englez a fost foarte aproape de un transfer la Manchester City. Tottenham nu a cedat și a cerut, potrivit presei din Anglia, aproximativ 150 de milioane de lire sterline. În cele din urmă, echipa lui Pep Guardiola nu a putut plăti suma cerută de Spurs, iar Kane a rămas la Tottenham.
Aceeași strategie este folosită și de West Ham în acest moment, Declan Rice fiind sub contract cu "ciocănarii" pentru trei ani și jumătate.
"Ei au spus «Nu, există un preț, iar dacă cineva vrea să plătească prețul, poate vom lua în considerare. Dacă nu, atunci el nu pleacă».
Asta este. L-au păstrat. Îl avem pe Declan sub un contract de trei ani și jumătate. La fel cum Tottenham îl avea pe Kane sub contract. Ei controlează ce se întâmplă", a mai spus Moyes.
West Ham-Everton se joacă duminică de la ora 16:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3347115.jpg
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 3 ORE
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 6 ORE