Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

West Ham încearcă să îl convingă pe Declan Rice să rămână! I-a oferit un contract pe 8 sezoane

Alex Masgras

Actualizat 11/05/2022 la 15:18 GMT+3

West Ham vrea să îl păstreze pe Declan Rice, iar clubul londonez vrea să îl convingă pe mijlocașul de 23 de ani cu un contract valabil pe 8 sezoane.

Declan Rice of West Ham United during the Premier League match between West Ham United and Manchester United at London Stadium on September 19, 2021 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Declan Rice a avut un nou sezon foarte bun la West Ham, devenind și jucătorul care poartă banderola de căpitan, în condițiile înc are Mark Noble prinde din ce în ce mai puține minute. Prestațiile sale bune au atras atenția mai multor cluburi din Premier League, printre care Chelsea și Manchester United, dar "ciocănarii" nu vor să se gândească la posibilitatea de a îl pierde pe acesta.
Mijlocașul de 23 de ani mai are doi ani de contract cu echipa de pe London Stadium, iar David Moyes, antrenorul lui West Ham, a declarat deja că Rice nu este de vânzare, adăugând că echipele interesate ar trebui să vină cu o ofertă care pleacă de la suma de 150 de milioane de euro.
Declan Rice
Citește și:

West Ham i-a oferit lui Declan Rice un contract pe 8 sezoane

Potrivit talkSPORT, West Ham i-ar fi oferit deja lui Rice un contract pe 8 sezoane, salariul acestuia urmând să fie de 200,000 de lire pe săptămână. Potrivit sursei citate, West Ham este convinsă în proporție de 99% că nu îl va vinde pe Rice în această vară.
Cu toate acestea, Rice nu este tentat să accepte această propunere, oamenii din jurul mijlocașului fiind convinși că acesta ar putea ajunge la o echipă care i-ar oferi un salariu între 300,000 și 400,000 de lire sterline pe săptămână. În cazul în care își va duce la bun sfârșit contractul propus de West Ham, Rice va încasa în total 83,2 milioane de lire sterline.
De asemenea, este convinsă că nu va exista vreo echipă dispusă să plătească 150 de milioane de lire sterline pentru Declan Rice în această vară, acesta fiind și motivul pentru care sunt 99% convinși că acesta nu va pleca în următoarea perioadă de mercato.
West Ham a ratat calificarea în finala Europa League, fiind eliminată în semifinale de Eintracht Frankfurt. Acum, echipa lui David Moyes își îndreaptă atenția către ultimele două partide pe care le mai are de disputat în Premier League.
În ultimele două etape, West Ham va primi vizita celor de la Manchester City și își va încheia sezonul pe terenul celor de la Brighton. În acest moment, West Ham se află pe locul 7, cu 55 de puncte, la trei puncte în spatele lui Manchester United, care are un meci în plus disputat, ceea ce îi face pe "ciocănari" să spere la o clasare pe locul 6 la finalul sezonului, loc care duce în Europa League.
Programul Premier League - 10, 11, 12 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo