Declan Rice (23 ani) este un produs al academiei West Ham, făcându-și debutul la prima echipă în 2017. Mijlocașul a avut o ascensiune spectaculoasă în ultimele două sezoane. A devenit titular în naționala Angliei și este cotat de club la peste 150 de milioane de euro. Jucătorul este urmărit de câteva cluburi mari, dar "ciocănarii" l-au declarat netransferabil.
West Ham nu este dispusă să se despartă de perla echipei și este într-o poziție puternică, deoarece Rice este efectiv sub contract cu clubul până în vara lui 2025, după remarcă Sky Sports. Acordul său actual se încheie în vara lui 2024, dar clubul are opțiunea de a-l prelungi cu încă un an.

West Ham nu-l vinde pe Rice mai devreme de 2023

Premier League
Manchester City pregătește un nou transfer! Pe ce fundaș din Premier League a pus ochii Guardiola
ACUM 4 ORE
West Ham ar fi pregătită să-l vândă Rice la prețul corect în vara anului 2023, dacă el nu semnează un nou contract.
Mijlocașul este în curtea lui West Ham de când avea 14 ani, după ce s-a despărțit de Chelsea. Cele două formații sunt adversare duminică, de la ora 16:00, în etapa a 34-a din Premier League, într-un joc care va putea fi urmărit pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
În urmă cu trei săptămâni, managerul lui West Ham, David Moyes, a spus că Rice valorează cel puțin 150 de milioane de lire sterline și a reiterat înaintea întâlnirii cu Chelsea că mijlocașul nu este de vânzare.Când a fost întrebat de Sky Sports dacă mijlocașul ar putea pleca la vară, antrenorul a precizat: "Dacă aș fi auzit ceva, nu aș spune. Dar permiteți-mi să vă spun că nu este de vânzare. Deci, asta ar putea închide orice întrebări despre Declan."
Rice a costat 100 de milioane de lire sterline în vara trecută. Suma minimă ar fi acum de 150, dar nu este de vânzare
Moyes crede, de asemenea, că Rice a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Angliei în ultimele luni, adăugând: "Cred că a fost cel mai bun jucător al Angliei de la Euro. Cel mai consistent. Unii dintre jucători care evoluează acum foarte bine, este Harry Kane. Dar dacă ne uităm la randament de la începutul sezonului până în ărezent, l-aș pune pe Declan mai sus."
Declan Rice este una dintre principalele ținte ale echipei Manchester United.
https://i.eurosport.com/2022/04/21/3359428.jpg
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 20 ORE
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM O ZI