Oleksandr Zinchenko, jucătorul echipei Manchester City, este o țintă de transfer în această vară pentru formațiile londoneze Arsenal și West Ham United.
Versatilitatea starului ucrainean atât în ​​apărare, cât și în mijlocul terenului a atras interesul celor două cluburi, după cum susține Daily Mail. Ambele grupări vor juca în cupele europene în sezonul următor și caută să formeze loturi capabile să facă față programului încărcat.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM O ZI
Zinchenko, în vârstă de 25 de ani, a stat deoparte de orice negocieri în ultimele zile, toată atenția lui fiind asupra campaniei de calificare a Ucrainei la Cupa Mondială, ratată duminică seara, în Țara Galilor, în urma unui eșec cu 1-0.

West Ham și Arsenal sunt gata să lupte pentru Zinchenko

Arsenal caută să aibă mai multă profunzime la mijlocul terenului, în timp ce West Ham caută soluții, după despărțirile de Mark Noble și Alex Kral. De asemenea, ambele cluburi caută un jucător pentru a-și dubla postul de fundaș stânga.
Zinchenko nu a fost un titular în echipa lui Pep Guardiola, dar a fost un jucător util în cele 5 sezoane petrecute pe Etihad, atunci când s-a apelat la el. Jucătorul ucrainean a câștigat 10 trofee cu Manchester City, inclusiv patru titluri din Premier League. Potrivit sursei citate, campioana Angliei nu se va opune în această vară unei plecări a jucătorului, care și-ar dori să joace mai mult.
Pe lângă Zinchenko, Arsenal îl urmărește și pe Gabriel Jesus de la Man City, după ce Alexandre Lacazette a plecat, iar Mikel Arteta a rămas doar cu Eddie Nketiah pentru postul de atacant.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
IERI LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
IERI LA 13:54