West Ham United este revelația primei părți a sezonului din Premier League. Formația lui David Moyes este pe locul 3 și visează la un loc de Champions League, mai ales că a demonstrat că poate concura de la egal la egal cu marile forțe din Anglia.
Ultimul exemplu a venit în runda precedentă, când "ciocănarii" s-au impus cu 3-2 în fața lui Liverpool, formație pe care a depășit-o în clasament. Prețul plătit pentru acest succes memorabil a fost unul scump pentru formația londoneză, deoarece a pierdut pentru o perioadă îndelungată un jucător de bază.

Meci memorabil la Londra: West Ham - Liverpool 3-2. Rezumatul partidei

Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Este vorba despre Angelo Ogbonna, care a ieșit accidentat în minutul 22 al confruntării de pe London Stadium. Analizele ulterioare au demonstrat că accindetarea este foarte gravă, fiind vorba despre o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept.
În aceste condiții, fundașul cu 13 selecții la naționala Italiei va sta mult timp departe de teren, existând posibilitatea să rateze întreg sezonul.
Citește și:

West Ham, gest superb pentru Angelo Ogbonna

Vestea a căzut cum nu se poate mai prost atât pentru club, dar mai ales pentru jucător. Contractul lui Ogbonna cu West Ham va expira la finalul stagiunii și după o perioadă de inactivitate atât de lungă acestuia îi va fi greu să-și găsească angajament la nivel înalt, mai ales că va împlini 34 de ani în primăvara viitoare.
Conform The Athletic, cei de la West Ham vor însă să recurgă la un gest superb față de jucător și să-i prelungească contractul pe încă un sezon.
Ogbonna joacă din 2015 la West Ham, când a fost cumpărat de la Juventus pentru suma de 11 milioane de €. Astfel, acesta este al 7-lea sezon petrecut de fundaș în tricoul "ciocănarilor", jucând în total 201 meciuri pentru echipa londoneză, pentru care a marcat de 13 ori.
Angelo Ogbonna a început fotbalul la AC Torino, dar înainte de a ajunge la West Ham a petrecut 2 sezoane la Juventus, cu care și-a trecut în palmares și singurle trofee din carieră: 2 titluri în Serie A, o Cupă a Italiei și o Supercupă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
UEFA Europa Conference League
Declarațiile lui Andrei Cordea după eșecul cu West Ham. "S-au schimbat 5 antrenori de când sunt eu"
04/11/2022 LA 09:36