Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Westwood, accidentare groaznică în West Ham-Burnley! Vlasic, cel care l-a lovit, a început să plângă

Nicu Savin

Actualizat 17/04/2022 la 19:09 GMT+3

Ashley Westwood a suferit o accidentare oribilă în meciul dintre West Ham și Burnley (1-1). Mijlocașul oaspeților și-a rupt piciorul după ce Nikola Vlasiv a căzut peste el într-un duel care părea firesc. Croatul și-a dat seama imediat de gravitatea accidentării și a început să plângă pe teren.

Nikola Vlasic a început să plângă după ce l-a accidentat pe Ashley Westwood, în West Ham - Burnley

Credit imagine: Eurosport

Burnley a obținut un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării în deplasarea de la West Ham United, scor 1-1, dar rezultatul a fost umbrit de accidentarea horror suferită de Ashley Westwood.
În minutul 24, la scorul de 0-0, mijlocașul oaspeților a încercat să paseze din alunecare, iar Nikola Vlasic a încercat să-l contreze. Croatul a căzut involuntar peste piciorul lui Westwood, iar cea urmat a fost de-a dreptul șocant. Piciorul jucătorului de la Burnley a fost prins sub el, iar din cauza greutății s-a rupt la nivelul gleznei.

Ashley Westwood a suferit o accidentare oribilă în meciul cu West Ham

Conform primelor informații din presa engleză este vorba despre o dizlocare și fractură a gleznei, dar sunt șanse mari ca și ligamentele piciorului să fie rupte.
Duelul nu a părut unul foarte grav la prima vedere. De altfel, arbitrul nici nu a fluierat fault la faza respectivă. Westwood a simțit imediat că a suferit o nenorocire și a făcut semne disperate către banca de rezerve. Imediat, Vlasic a înțeles și el gravitatea accidentării, iar jucătorul lui West Ham s-a prăbușit în genunchi și a început să plângă.
După ce a primit îngrijiri medicale la nivelul gazonului, Westwood a fost transportat la spital, fiind scos de pe teren cu mască de oxigen pe față.
Ashley Westwood este la Burnley din 2017 și astăzi a bifat al 28-lea meci al sezonului în toate competițiile. Partida de pe London Stadium a fost prima pentru Burnley după demiterea lui Sean Dyche. Cu 7 etape înainte de finalul sezonului, Burnley este pe locul 18 în Premier League, la 3 puncte distanță de Everton, ocupanta primului loc care asigură rămânerea pe prima scenă (echipa luin Lampard are și un joc mai puțin disputat).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo