Burnley a obținut un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării în deplasarea de la West Ham United, scor 1-1, dar rezultatul a fost umbrit de accidentarea horror suferită de Ashley Westwood.
În minutul 24, la scorul de 0-0, mijlocașul oaspeților a încercat să paseze din alunecare, iar Nikola Vlasic a încercat să-l contreze. Croatul a căzut involuntar peste piciorul lui Westwood, iar cea urmat a fost de-a dreptul șocant. Piciorul jucătorului de la Burnley a fost prins sub el, iar din cauza greutății s-a rupt la nivelul gleznei.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
IERI LA 18:46

Ashley Westwood a suferit o accidentare oribilă în meciul cu West Ham

Conform primelor informații din presa engleză este vorba despre o dizlocare și fractură a gleznei, dar sunt șanse mari ca și ligamentele piciorului să fie rupte.
Duelul nu a părut unul foarte grav la prima vedere. De altfel, arbitrul nici nu a fluierat fault la faza respectivă. Westwood a simțit imediat că a suferit o nenorocire și a făcut semne disperate către banca de rezerve. Imediat, Vlasic a înțeles și el gravitatea accidentării, iar jucătorul lui West Ham s-a prăbușit în genunchi și a început să plângă.
După ce a primit îngrijiri medicale la nivelul gazonului, Westwood a fost transportat la spital, fiind scos de pe teren cu mască de oxigen pe față.
Ashley Westwood este la Burnley din 2017 și astăzi a bifat al 28-lea meci al sezonului în toate competițiile. Partida de pe London Stadium a fost prima pentru Burnley după demiterea lui Sean Dyche. Cu 7 etape înainte de finalul sezonului, Burnley este pe locul 18 în Premier League, la 3 puncte distanță de Everton, ocupanta primului loc care asigură rămânerea pe prima scenă (echipa luin Lampard are și un joc mai puțin disputat).
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Fotbal
Explicațiile lui David Moyes, după ce a șutat în capul unui copil de mingi, la partida cu Frankfurt
06/05/2022 LA 11:57