Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Aston Villa-Manchester United

Alex Masgras

Publicat 14/01/2022 la 07:25 GMT+2

Aston Villa primește sâmbătă vizita lui Manchester United, în etapa cu numărul 22 din Premier League. După ce a fost eliminată din Cupa Angliei, echipa lui Steven Gerrard încearcă să își revanșa contra diavolilor roșii sâmbătă seară, de la ora 19:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Coutinho și Bruno Fernandes

Credit imagine: Eurosport

Duelul de pe Villa Park dintre Aston Villa și Manchester United va reprezenta oportunitatea perfectă pentru echipa lui Steven Gerrard de a își lua revanșa pentru eliminarea din Cupa Angliei. Luni seară, Manchester United a învins-o cu 1-0 pe Aston Villa, după o partidă în care echipa din Birmingham a demonstrat că poate juca la un nivel foarte ridicat.
Mai mult de atât, oaspeții nu trec printr-o perioadă grozavă, iar Villa a putut sesiza problemele cu care se confruntă United. Un alt lucru îmbucurător pentru Steven Gerrard este faptul că îl va avea disponibil la partida de sâmbătă pe Philippe Coutinho, proaspătul jucător împrumutat de Barcelona la Villa. De partea cealaltă, Ralf Rangnick se va baza la mijlocul terenului pe portughezul Bruno Fernandes.

Coutinho revine în Premier League

Philippe Coutinho revine în Premier League după patru ani. Brazilianul care făcea furori pe Anfield în urmă cu câteva sezoane a fost împrumutat de Barcelona la Aston Villa. De la plecarea sa de la Liverpool, Coutinho nu a reușit să se impună pe Camp Nou, aflându-se în acest moment la al doilea împrumut, după ce în sezonul 2019/20, el a fost împrumutat la Bayern Munchen.
Steven Gerrard îl va avea la dispoziție pe fostul său coechipier de la Liverpool până la finalul sezonului, iar în cazul în care împrumutul va fi un succes, Villa are opțiunea unui transfer definitiv. Pentru că îl cunoaște foarte bine, Gerrard a garantat pentru brazilian, fiind convins că îl poate ajuta să revină la un nivel cât mai înalt.
Philippe Coutinho
În acest sezon la Barcelona, Coutinho a înscris două goluri în cele 12 partide pe care le-a jucat în La Liga. Chiar dacă forma sa este una scăzută, el cunoaște foarte bine fotbalul din Premier League, iar o partidă cu Manchester United, fosta sa rivală de pe vremea când se afla pe Anfield, îl vor motiva pentru a începe cu dreptul noua sa aventură din Anglia.

Bruno Fernandes, departe de forma din sezonul trecut

Bruno Fernandes are și el un sezon dificil la Manchester United. Echipa traversează momente dificile, ocupând în acest moment locul 7, având mare nevoie de victorii. Portughezul este și el departe de prestațiile sale din sezonul trecut, atunci când a fost considerat de mulți cel mai bun jucător al sezonului, chiar dacă premiul a fost câștigat de Kevin De Bruyne.
În acest sezon, Fernandes are cinci goluri marcate, dintre care trei în prima etapă, cu Leeds, dar și trei pase decisive. Lusitanul are prestații în nota echipei, care caută cu disperare să lege victoriile. Ultima sa reușită a fost la începutul lunii decembrie, în partida cu Arsenal, care a venit după o pauză de mai bine de două luni și jumătate.
Bruno Fernandes (r.) schlägt für Manchester United zurück
Pe lângă faptul că Bruno nu înscrie, el nu reușește să găsească nici ultima pasă pentru oamenii din față, ultimul său asist din Premier League venind tocmai la finalul lunii octombrie, pe terenul lui Tottenham. După victoria din Cupa Angliei cu Villa, atât Bruno, cât și coechipierii săi încearcă să își îmbunătățească jocul, pentru a aduce puncte cât mai multe pentru echipa care se află în acest moment pe locul 7.
Chiar și în aceste condiții, fanii lui United nu și-au pierdut încrederea în el. Recent, BBC a organizat un sondaj, iar fanii l-au votat pe mijlocașul portughez ca fiind cea mai bună achiziție din istoria clubului dintr-o perioadă de iarnă de mercato. Cu siguranță, acest lucru îl poate motiva pe Bruno, care trebuie să iasă la rampă alături de colegii săi, începând cu partida de duminică seară.
Cine este mai bun?
Partida dintre Aston Villa și Manchester United este sâmbătă de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League 14-16 ianuarie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo