Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Who’s better | Marcus Rahsford-Bukayo Saka, duelul săptămânii în Premier League

Alex Masgras

Publicat 02/12/2021 la 07:02 GMT+2

Manchester United-Arsenal este capul de afiș al etapei intermediare din Premier League, iar cele două echipe dispun de doi jucători de atac în care englezii își pun mari speranțe pentru următorii mulți ani. Partida de pe Old Trafford este joi seară de la ora 22:15, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Marcus Rashford și Bukayo Saka

Credit imagine: Eurosport

În această seară, Manchester United și Arsenal se vor întâlni în episodul cu numărul 236. Chiar dacă cele două echipe nu mai sunt la nivelul perioadelor în care erau conduse de Sir Alex Ferguson și Arsene Wenger, duelul din această seară rămâne extrem de interesant, ținând cont de momentele diferite prin care trec cele două echipe.
Manchester United se pregătește să aibă un nou antrenor. Până când Ralf Rangnick își va rezolva problemele cu viza și cartea verde, Michael Carrick va sta pe banca diavolilor. Echipa de pe Old Trafford traversează o perioadă dificilă, care a dus și la despărțirea de Ole Gunnar Solskjaer. De partea cealaltă, Arsenal s-a transformat după trei etape de coșmar. În ultimele 10 etape, Arsenal a avut 9 partide fără înfrângere, singurul pas greșit fiind pe Anfield, atunci când nu a avut vreo șansă în fața lui Liverpool.
Manchester United și Arsenal au și două dintre marile talente în care englezii își pun mari speranțe în următorii ani: Marcus Rashford și Bukayo Saka.

Marcus Rashford încă își caută forma după accidentare

Marcus Rashford a revenit la jumătatea lunii octombrie după operația la umăr suferită după Campionatul European. Chiar dacă încă nu poate juca 90 de minute, englezul de 24 de ani a revenit cu două goluri în primele sale partide de la revenire, de pe terenul lui Leicester în Premier League și în Champions League cu Atalanta.
Marcus Rashford - Manchester United
Acesta mai are un singur gol de atunci, în victoria lui United pe terenul lui Tottenham, nereușind să mai înscrie în luna noiembrie. Cu toate acestea, chiar dacă este departe de cifrele din sezoanele trecute, Rashford a demonstrat de nenumărate ori că își poate crea ocazii și că poate decide meciuri de unul singur prin reușitele sale, iar un derby precum cel cu Arsenal este șansa perfectă pentru a sparge gheața. În acest moment, Rashford are nevoie de goluri pentru a își spori încrederea în sine, iar sosirea noului antrenor poate reprezenta un moment de cotitură pentru atacantul de 24 de ani.

BUKAYO SAKA, MARELE PARIU AL LUI ARSENAL

Bukayo Saka are doar 20 de ani, dar este un jucător în care Arsenal își pune mari speranțe. Fotbalistul englez este unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Mikel Arteta. După ce a jucat 32 de partide în sezonul trecut de Premier League, acesta continuă să fie o opțiune importantă a antrenorului spaniol, care l-a folosit în toate partidele de până acum.
Bukayo Saka, buteur face à Newcastle
Acesta a marcat și în ultima etapă de campionat, în partida cu Newcastle, dar din nefericire pentru Mikel Arteta, acesta a ieșit accidentat în minutul 64. La conferința de presă de ieri, antrenorul spaniol a declarat că speră ca Saka să se poată reface până la ora partidei de pe Old Trafford, dar nu a oferit mai multe detalii. Tânărul de 20 de ani este unul dintre cei mai importanți oameni ai tunarilor, iar antrenorul spaniol are mare încredere în calitățile sale tehnice. În plus, acesta îl consideră pe Saka un jucător foarte inteligent pentru vârstă sa, fiind capabil să ia decizii de moment foarte bune și să citească foarte bine diferite situații.
Cine este mai bun?
Manchester United-Arsenal se joacă în această seară, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League, etapa 14
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo