Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Who’s better | Sadio Mane vs Bukayo Saka, duelul săptămânii în Premier League

Alex Masgras

Publicat 19/11/2021 la 08:20 GMT+2

În această săptămână, Liverpool și Arsenal se vor întâlni în meciul etapei cu numărul 12 din Premier, sâmbătă de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Sadio Mane și Bukayo Saka

Credit imagine: Eurosport

Premier League revine după ultima pauză a anului provocată de meciurile echipelor naționale, iar etapa cu numărul 12 ne propune un duel foarte interesant între Liverpool și Arsenal.
Echipa lui Jurgen Klopp vine după o înfrângere pe London Stadium în fața lui West Ham United. "Ciocănarii" s-au impus cu scorul de 3-2 și i-au provocat lui Liverpool prima înfrângere a sezonului din luna aprilie, în toate competițiile.
De cealaltă parte, Arsenal are parte de o serie impresionantă în Premier League. Echipa lui Mikel Arteta nu a mai fost învinsă din debutul sezonului, atunci când a pierdut în primele trei etape. De la partida cu Manchester City de la finalul lunii august, "tunarii" au 8 partide fără înfrângere, dintre care 6 victorii, iar aceștia merg pe Anfield cu gânduri mari.
Liverpool v Arsenal, Premier League

Sadio Mane are un început foarte bun de sezon

Încă de când a sosit la Liverpool, Sadio Mane a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Jurgen Klopp. Senegalezul este una dintre cele trei piese ale emblematicului trio Mane-Firmino-Salah, iar golurile și pasele sale decisive i-au ajutat pe "cormorani" să obțină performanțe uriașe în ultimele sezoane.
Sadio Mane erzielte das 2:0 für Liverpool
În acest sezon de Premier League, Mane a marcat 6 goluri în 11 partide, iar modul în care senegalezul a început sezonul ne poate duce cu gândul la o posibilă depășire a recordului de goluri marcate de acesta în Premier League, cel mai bun sezon al său din acest punct de vedere fiind în sezonul 2018/19, atunci când a marcat de 29 de ori.
Chiar și în aceste condiții, misiunea lui Mane pare dificilă, ținând cont că acesta va fi indisponibil din luna ianuarie, atunci când va participa alături de Senegal la Cupa Africii pe Națiuni.

Bukayo Saka, marele pariu al lui Arsenal

Bukayo Saka are doar 20 de ani, dar este un jucător în care Arsenal își pune mari speranțe. Fotbalistul englez este unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Mikel Arteta. După ce a jucat 32 de partide în sezonul trecut de Premier League, acesta continuă să fie o opțiune importantă a antrenorului spaniol, care l-a folosit în toate partidele de până acum.
Bukayo Saka, Arsenal
Fără îndoială, cea mai bună partidă a sa din actuala stagiune a fost cea din derby-ul nordului Londrei, acolo unde Arsenal s-a impus pe Emirates cu 3-1, iar Saka a contribuit la victoria "tunarilor" cu un gol și o pasă de gol.
Chiar dacă este încă departe de cifrele înregistrate de adversarul său de sâmbătă, Bukayo Saka este unul dintre jucătorii de la care se așteaptă foarte multe lucruri, atât la Arsenal, cât și la naționala Angliei. Iar acesta are toate șansele să o facă, dacă ținem cont de spusele lui Mikel Arteta, care îl consideră pe jucătorul de 20 de ani un fotbalist foarte inteligent pentru vârsta sa, care este capabil să ia decizii și să citească foarte bine diferite situații.
De aceea, se așteaptă de la el o nouă partidă mare, cu un adversar pe măsură, iar meciul de sâmbătă seară de pe Anfield este oportunitatea perfectă pentru a arăta toate aceste lucruri.
Cine este mai bun?
Liverpool-Arsenal este sâmbătă de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program Premier League 20/21 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo