Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wilfried Zaha ratează șansa de a juca alături de Cristiano Ronaldo. A refuzat oferta lui Al-Nassr

Marian Ursescu

Publicat 15/04/2023 la 09:52 GMT+3

Atacantul ivorian al celor de la Crystal Palace, va pleca de pe Selhurst Park la finalul sezonului, după ce a refuzat să-și prelungească șederea. E interest însă să rămână în Europa

Crystal Palace's Ivorian striker Wilfried Zaha celebrates scoring the opening goal during the English Premier League football match between Crystal Palace and Brighton and Hove Albion at Selhurst Park

Credit imagine: Getty Images

Wilfried Zaha, atacantul celor de la Crystal Palace, ar fi avut șansa de a juca alături de Cristiano Ronaldo la Al Nassr în această vară. Asta după ce ivorianul a primit o ofertă de a evolua în Orientul Mijlociu pe un contract pe bani mulți.
Jucătorul în vârstă de 30 de ani a atras atenția saudiților de la Al Nassr, interesați să îl achiziționeze printr-un transfer gratuit. Cu toate acestea, potrivit Evening Standard, Zaha a respins oferta. Cristiano Ronaldo s-a mutat la Jeddah, la începutul acestui an, după ce contractul său cu Manchester United a fost reziliat.

Ofertă de 9 milioane de lire sterline pe sezon

Zaha a refuzat, de asemenea, o ofertă de 9 milioane de lire sterline pe an de la o altă echipă saudită, Al Ittihad, marea rivală a lui Al Nassr. Și a treai echipă din Arabia Saudită, Al Hilal a fost, de asemenea, data ca o posibilă destinație a lui Zaha. În schimb, internaționalul din Coasta de Fildeș vrea să rămână în Europa și are ambiții de a juca în Liga Campionilor.
Aceasta înseamnă că rămânerea la Palace pare extrem de improbabilă, în ciuda unui contract pus de actuala echipă de 200.000 de lire sterline pe săptămână. Este o creștere considerabilă față de acordul său actual de 130.000 de lire sterline pe săptămână, mai mult decât a oferit Palace oricărui jucător până în acest moment.
Banii nu sunt ceea ce Zaha urmărește. Deși, la 30 de ani, aceasta ar putea fi ultima sa șansă la un contract mare. The Evening Standard scrie că Borussia Dortmund și AC Milan sunt interesate de atacant.

Nu mai prezintă înteres în Premier League

Zaha nu mai prezintă însă un punct de atracție și în Premier League. Dacă înainte exista interes din partea lui Arsenal, Chelsea și Tottenham, acum acesta a dispărut. Decisivă ar fi scăderea formei sale, față de sezonul trecut.
Ivorianul a marcat 14 goluri în campania 2021/22 din Premier League, cel mai mare număr de goluri al carierei sale, într-un singur sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo