Jack Robinson, un fan al lui Arsenal din Statele Unite ale Americii, aștepta cu nerăbdare partida de marți seară contra lui Wolverhampton. Acesta venea special de peste ocean pentru această partidă, dar meciul a fost amânat din cauza numărului ridicat de cazuri din lotul "lupilor".
Ca totul să fie și mai rău, vestea amânării meciului l-a găsit pe fanul "tunarilor" chiar la aeroport, cu câteva minute înainte de a se urca în avionul către Londra. Jack a venit la Londra alături de soția sa tocmai din St. Louis, Missouri. Cei doi au pregătit această călătorie încă de acum 6 luni, ea făcând parte din sărbătorirea a 10 ani de căsnicie. De asemenea, ei au decis să vină până în Anglia după ce stagiul de pregătire al echipei lui Mikel Arteta din SUA din această vară a fost amânat.
Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
ACUM 17 ORE

Granit Xhaka a invitat un Arsenal din SUA la meciul cu Manchester City

Din fericire pentru acesta, Granit Xhaka a văzut postarea sa și l-a contactat, oferindu-i șansa de a asista la partida pe care Arsenal o va disputa pe teren propriu în prima zi a anului 2022, contra lui Manchester City.
"Salut, Jack! Abia am ajuns acasă de la meci și am văzut postările tale, că tu și soția ta ați zburat din America pentru a vedea meciul nostru cu Wolves. Îmi imaginez că sunteți supărați că s-a amânat și că ați așteptat foarte mult timp pentru a ne urmări.
Dacă mai sunteți în Londra pe 1 ianuarie, vă voi invita la Arsenal-Manchester City, pentru a vă mulțumi pentru dedicația pe care o aveți pentru Arsenal", i-a transmis Xhaka fanului american.
Jack i-a mulțumit lui Xhaka pentru această oportunitate, dar și oamenilor care au făcut posibil ca postările sale să ajungă la elvețianul lui Arsenal.
Arsenal s-a impus de Boxing Day pe terenul ultimei clasate, Norwich, fără drept de apel, scor 0-5. După ce partida cu Wolverhampton, care trebuia să se dispute marți seară, a fost amânată, următorul meci al echipei lui Mikel Arteta este cel de pe 1 ianuarie, atunci când vor primi vizita liderului din Premier League, Manchester City.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 19 ORE
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
ACUM 20 ORE