Haaland a fost cel mai sonor nume adus de conducerea din Manchester, însă City a realizat și transferul lui Kalvin Phillips, de la Leeds United. "Cetățenii" s-au despărțit de câțiva jucători de asemenea, pentru a nu crea un lot prea numeros, iar Raheem Sterling, Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko și Fernandinho au părăsit clubul.
Pablo Zabaleta a lăudat noul lot și mutările făcute de gruparea lui Guardiola, pe care o vede câștigând cea mai importantă competiție europeană intercluburi: "Pe plan intern, au câștigat tot, au avut succes, au dominat fotbalul englez în ultimii ani. Champions League este singura competiție din vizorul clubului, dar sunt încrezător că, să sperăm, o vor câștiga curând", a declarat Zabaleta, citat de Mirror.
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
ACUM 6 ORE
Manchester City s-a apropiat cel mai mult de coroana Europei în urmă cu un an, când a ajuns în ultimul act al competiției, unde pornea ca mare favorită în duelul cu Chelsea. Echipa condusă de Thomas Tuchel s-a impus însă cu scorul de 1-0, grație unui gol înscris de Kai Havertz, iar așteptarea "cetățenilor" pentru acest trofeu a fost prelungită.
Citește și:

Zabaleta are încredere în jucătorii aduși de City

Argentinianul a vorbit de asemenea despre transferurile lui Haaland și Kalvin Phillips, pe care îi vede foarte importanți în noul sezon al echipei de pe Etihad: "Este un tip foarte mare [Haaland].
L-am văzut și era 'wow', dar era unul dintre jucătorii esențiali și era pe piață, multe echipe de top au vrut să semneze cu el, iar noi suntem foarte mulțumiți să îl avem la club. Cred că deja are conexiunea cu Man City, pentru că tatăl său a jucat pentru club înainte.
Pentru mine, aș spune că este probabil cel mai bun jucător din lume. Jucătorii vin aici și nu vor să plece din nou, se simt ca într-o familie. Este un jucător de clasa mondială, este un transfer excelent, la fel ca și Kalvin Phillips.
Fernandinho a plecat și clubul avea nevoie să aducă pe cineva, pentru a-l înlocui. A fost foarte bun la Leeds, iar toți jucătorii vor face tot ce pot pentru a clubul mai bun", a continuat jucătorul sud-american.
Zabaleta a evoluat pentru City între anii 2008 și 2017, perioada în care a adunat 333 de partide, în cadrul cărora a marcat de 12 ori și a oferit 27 de pase decisive.
Liga
FC Barcelona, PSG și City pregătesc un schimb de senzație! De Jong, cheia întregii operațiuni
ACUM 9 ORE
Premier League
Liverpool caută întăriri! Mijlocașul la care Klopp visează ar putea ajunge, în sfârșit, pe Anfield
IERI LA 10:54