Presa din Anglia a scris în ultimele săptămâni că Ronaldo ar fi pregătit să plece de la Manchester United din cauza prestațiilor slabe din ultima vreme ale echipei, dar și în cazul în care următorul antrenor al clubului nu îi va fi pe plac. Portughezul s-a întors pe Old Trafford la începutul acestui sezon și a avut evoluții foarte bune, prin care și-a demonstrat forma senzațională în care se află la 36 de ani și a ajutat echipa să obțină victorii importante.
Jurnaliștii englezii au spus, însă, că Ronaldo nu ar mai vrea să rămână în tricoul 'diavolilor roșii', mai ales în cazul în care următorul antrenor al echipei nu va fi unul pe care să îl agreeze. Lusitanul nu este de acord cu Ralf Rangnick, adus după ce Ole Gunnar Solskjaer a fost demis, și le-ar fi spus șefilor că nu vrea ca interimarul să fie numit principal și în sezonul 2022/23.
Cu toate astea, Fabrizio Romano a infirmat zvonurile. Cunoscutul jurnalist a spus că starul portughez nu se gândește niciun moment la despărțirea de United, neavând în plan să se transfere de pe Old Trafford la finalul acestui sezon.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
"Despre Cristiano Ronaldo vreau să clarific că nici măcar nu se gândește în niciun caz la un transfer în vară. Nu e stilul lui. Văd în fiecare zi zvonuri care spun că Cristiano se gândește să plece în vară, pentru că vrea să joace în Champions League. Sigur că vrea să joace în această competiție, dar cu siguranță nu plănuiește să plece sau să facă orice altceva în vară", a declarat Fabrizio Romano, în podcastul The United Stand.
Citește și:

RONALDO, ACUZAT CĂ STRICĂ ATMOSFERA LA UNITED

Cristiano Ronaldo a avut un impact imediat la Manchester United, golurile sale aducând numeroase puncte în acest sezon. Totuși, există și un aspect negativ al revenirii portughezului pe Old Trafford. Este vorba despre faptul că prezența sa creează o anumită intimidare pentru tinerii de mare perspectivă ai "diavolilor", care evoluează mereu cu teama de a nu fi certați de lusitan în caz că greșesc.
Gabriel Agbonlahor, fost jucător în Premier League la Aston Villa, consideră că prezența lui Ronaldo în echipa lui United mai mult dăunează, iar meciul cu Newcastle a fost cel mai bun exemplu. Fostul internațional englez crede că tineri precum Sancho, Greenwood sau Rashford sunt intimidați de portughez, care mereu este nemulțumit când aceștia nu îi pasează, dând impresia că este interesat doar de reușitele personale.
"Mi se pare că lui Ronaldo îi pasă doar de golurile lui. La meciul cu Newcastle a fost mereu îmbufnat, mereu cu mâinile pe sus. Apoi, după meci a fugit de pe teren foarte supărat și pot să presupun că a fost la fel și în vestiar.
Dacă aș fi Rashford, Greenwood și Sancho mi-ar fi frică să șutez la poartă. De fiecare dată când ei șutează, Ronaldo ridică mâinile spunând 'De ce nu mi-ai pasat mie'. Armonia nu este corectă în acel vestiar. Forma lui Rashford și Greenwood a scăzut de când Ronaldo este acolo.
Acești tineri nu se pot exprima liber pe teren. Se gândesc mereu să-i paseze lui Ronaldo. Înainte de venirea lui Ronaldo, Greenwood lua acțiuni pe cont propriu, șuta la poartă mult mai des, dar acum nu o mai face aproape deloc. Dacă aș fi unul dintre cei 3 jucători, mi-aș spune că a fost o eroare acest transfer", a declarat Agbonlahor pentru Football Insider.
Agbonlahor a mers și mai departe și a declarat că Rangnick ar trebui să se gândească serios să renunțe la portughez, pentru că trio-ul Rashford-Sancho-Greenwood ar fi mult mai eficient fără el.
"Ronaldo este un jucător uimitor care a avut o carieră uimitoare, dar nu este același jucător din trecut. United a jucat cel mai bun fotbal al sezonului împotriva lui Chelsea, cu Ronaldo pe bancă. Rashford, Greenwood și Sancho pot forma un trio excelent în atac și pot face și faza defensivă. Dacă antrenorul ar gândi obiectiv, l-ar lăsa pe Ronaldo pe bancă la următorul meci", a încheiat Agbonlahor.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23