Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la United! Anunțul presei din Anglia

Bianca Dumitru

Publicat 05/10/2022 la 10:08 GMT+3

Cristiano Ronaldo și-a dorit în această vară să se despartă de Manchester United, vrând să se transfere la o echipă cu care să poată juca în Champions League. Portughezul ar putea pleca în iarnă de pe Old Trafford, iar presa internațională a anunțat ce variante ar avea.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a încercat, în perioada de mercato din această vară, să plece de la Manchester United. Portughezul și-a dorit un transfer la o echipă cu care să joace în Champions League, dar a fost refuzat, rând pe rând, de către mai multe cluburi de top din Europa.
În ultimele zile, mai multe voci din fotbalul englez au vorbit despre situația starului lusitan, punctând că cei de pe Old Trafford nu îi arată respect și că ar trebui lăsat să plece la începutul anului viitor.
În cazul în care va fi pus pe lista de transferuri în perioada de mercato din iarnă, jurnaliștii publicației Mirror consideră că Ronaldo va avea 5 variante.
Una dintre ele este Sporting Lisabona, care a fost legată de un posibil transfer al portughezului și în vară. O revenire a lui Cristiano la clubul la care s-a format este dorită insistent de mama lui, care i-ar fi spus că vrea să-l mai vadă o dată în viață îmbrăcând tricoul lusitanilor.
O altă echipă pe care jurnaliștii englezi consideră că ar putea să o aibă Ronaldo în vedere este Real Madrid. Pare greu de crezut, însă, că "galacticii" îl vor dori înapoi, dar cine știe cum vor evolua lucrurile până la începutul anului viitor.
A treia variantă a fotbalistului de la United este Chelsea. Noul patron al londonezilor, Todd Boehly, și-ar fi dorit încă din vară să-l transfere, dar antrenorul Thomas Tuchel a refuzat această mutare. Acum, odată cu schimbarea tehnicianului, cei de la Chelsea ar putea să-și reconsidere interesul pentru portughez, cu toate că au apărut informații potrivit cărora londonezii ar fi pus ochii pe Christopher Nkunku, jucătorul lui RB Leipzig.
Celelalte două variante prezentate de cei de la Mirror vin din Arabia Saudită și Qatar. S-a vorbit din vară despre interesul celor de la Al-Hilal pentru starul portughez, iar englezii consideră că, pe fondul dorinței arabilor de a-l transfera, și cei din Qatar vor fi tentați să-i facă propuneri, fiind convinși că o astfel de mutare va menține atenția publicului asupra țării lor și după încheierea Campionatului Mondial.
Citește și:

Oferta de peste 240 de milioane refuzată de Ronaldo

La jumătatea lunii septembrie, jurnaliștii portughezi de la CNN au anunțat că fotbalistul de 37 de ani a refuzat, la rândul său, o ofertă extrem de bună din punct de vedere financiar.
Conform sursei citate, Cristiano a fost dorit la Al-Hilal, în Arabia Saudită, oficialii clubului oferindu-i un contract pe doi ani. Arabii erau dispuși să îi plătească 242 de milioane de euro, adică un salariu de peste două milioane de euro pe săptămână.
Cu toate astea, portughezul a refuzat oferta extrem de atractivă financiar a arabilor, alegând să mai rămână cel puțin un sezon în Europa, considerând că este în continuare pregătit să joace la cel mai înalt nivel.
Președintele ligii din Arabia Saudită, Yasser Al-Misehal, a declarat în presa din Anglia că își dorește să aibă un jucător de calibrul lui Ronaldo în campionatul său.
"Ne-am dori să vedem un jucător ca Cristiano Ronaldo evoluând în liga noastră. Ar aduce un feedback pozitiv imens și ar fi o veste mare pentru toată lumea.
Sunt sigur că toată lumea îi cunoaște realizările și recordurile lui Cristiano Ronaldo, dar și faptul că este un mare model. Sunt sigur că ar fi o afacere foarte scumpă, desigur, dar cluburile noastre au obținut venituri mai mari în ultimii ani.
Am văzut deja câțiva jucători mari care au evoluat în Premier League venind în liga noastră, așa că mă gândesc: 'De ce nu?' Îmi place Cristiano Ronaldo ca jucător și mi-ar plăcea să-l văd jucând în Arabia Saudită", a spus Al-Misehal pentru The Athletic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo