Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

7 super variante pentru Haaland! Echipele între care a avut de ales înainte de a semna cu Manchester City

Bianca Dumitru

Publicat 30/09/2022 la 21:09 GMT+3

Erling Haaland a fost unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. După ce norvegianul s-a transferat în această vară la Manchester City, tatăl lui a dezvăluit ce alte variante au mai luat în considerare.

Erling Braut Haaland

Credit imagine: NTB

Erling Haaland a fost unul dintre cei mai vânați fotbaliști din lume în ultimii ani. Norvegianul s-a aflat în atenția multor cluburi importante, care au încercat să ajungă la un acord cu Borussia Dortmund pentru transfer.
În cele din urmă, fotbalistul a ajuns la Manchester City, unde s-a acomodat extrem de rapid, reușind deja 15 goluri și un assist și doborând mai multe recorduri.
Tatăl fotbalistului a dezvăluit, într-un documentar, care au fost variantele pe care Erling le-a luat în considerare din momentul în care a început să-și caute o nouă echipă.
Alf-Inge Haaland a vorbit și despre criteriile pe baza cărora a fost alcătuită o listă scurtă, precizând de ce Bayern Munchen sau Real Madrid au fost surclasate de echipa lui Pep Guardiola.
"Ne gândim: 'Care este cea mai bună echipă de astăzi?' Un alt criteriu este: 'Cine are nevoie de un număr 9?' Așadar, este Liverpool, dar nu are nevoie de un număr 9. În schimb, City are nevoie.
Bayern Munchen are un număr 9, îl are pe cel mai bun jucător al echipei ca număr de 9 (n.r. referindu-se la Robert Lewandowski înainte de transferul la Barcelona), dar dacă el pleacă, atunci nu au pe nimeni altcineva. Așadar, pe lista noastră, Bayern este pe locul doi acum.
Cred că Manchester City este cea mai bună echipă. Munchen este pe doi. Real Madrid pe locul trei și Paris Saint-Germain pe locul patru. Mai avem pe listă și niște echipe din Premier League care sunt destul de bune, atât Liverpool, cât și Chelsea. De asemenea, mai e și Barcelona. Sunt cam pe aceeași linie", a declarat Alf-Inge Haaland în documentarul "The Big Decision".
Citește și:

HAALAND, FOTBALISTUL LUNII AUGUST ÎN PREMIER LEAGUE

Erling Haaland, care s-a transferat în această vară de la Borussia Dortmund la Manchester City, a înscris nouă goluri în primele sale cinci partide din Premier League.
El a doborât cu această ocazie recordul de goluri marcate în primele cinci meciuri disputate în campionatul englez, deţinut anterior de Sergio Aguero şi Mick Quinn.
Norvegianul, care a reuşit două hat-trick-uri consecutive, este primul fotbalist desemnat cel mai bun jucător în prima sa lună în campionatul Angliei, după portughezul Bruno Fernandes, în februarie 2020.
Erling Haaland s-a impus în cadrul votului pentru alegerea Jucătorului lunii august în faţa lui Pascal Gross, Gabriel Jesus, Aleksandar Mitrovic, Martin Odegaard, Nick Pope, Rodrigo şi Wilfried Zaha.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo