Articol scris de Dani Morar
Accidentările nu îl lasă în pace pe Thiago, care a părăsit șchiopătând terenul în meciul din weekend cu Fulham, încheiat 2-2. S-a vorbit despre o perioadă de recuperare de 4 săptămâni, însă lucrurile par să fie puțin mai grave. Celebra publicație The Athletic a anunțat că brazilianul ar urma să lipsească de pe teren minim 6 săptămâni, ratând astfel derby-urile cu Manchester United și Everton.
"Mijlocașul de la Liverpool, Thiago Alcantara, urmează să lipsească până la 6 săptămâni din cauza unei accidentări la coapsă pe care a suferit-o în remiza cu Fulham, scor 2-2", notează cei de la The Athletic.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
IERI LA 06:02
Cu Oxlade Chamberlain și Curtis Jones accidentați și ei, Jurgen Klopp are probleme serioase în alcătuirea mijlocului pentru partida cu Crystal Palace. Nu se știe dacă Naby Keita va reveni pentru a putea juca în weekend, iar singurele variante pentru linia din spatele atacului rămân Fabinho, Henderson, Fabio Carvalho și Harvey Elliot. Milner poate juca și el pe această poziție și cel mai probabil Klopp va folosi o formulă improvizată.
Citește și:

Klopp regretă că nu și-a întărit mijlocul

În urmă cu ceva timp, antrenorul lui Liverpool spunea că echipa are destui mijlocași, dar accidentările îi dau de gândit neamțului.
"Am spus că nu avem nevoie de un mijlocaș, că avem suficienți, chiar avem suficienți. Problema este că acum suntem pedepsiți pentru ceva ce nu ține de noi. Nimeni nu își putea imagina că i se poate întâmpla lui Curtis Jones ce i s-a întâmplat. Naby Keita este doar bolnav și va reveni cu siguranță săptămâna viitoare. Accidentarea lui Oxlade a venit devreme, iar acum cu Thiago lucrurile nu arată bine, dar vom vedea ce se va întâmpla.
Un transfer trebuie să aibă sens acum, dar și pe termen lung. Noi avem mijlocași, avem destui mijlocași. Nu e vorba că nu avem mijlocași, doar că unii dintre ei sunt accidentați. Nu este o situație plăcută, nu îmi place deloc, dar trebuie să vedem cum vom reacționa. Cu siguranță nu ne vom panica", a spus Klopp după meciul cu Fulham.
În acest weekend, Liverpool va juca primul meci al sezonului pe Anfield, unde vine Crystal Palace, care a pierdut în runda inaugurală. Scor 0-2, cu Arsenal.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47