Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte, lăudat de un jucător important de la Tottenham! "Este cel mai motivat om pe care îl cunosc"

Cristian Mihală

Publicat 26/09/2022 la 15:02 GMT+3

Antonio Conte are parte de o susținere mare din partea vestiarului celor de la Tottenham. Acum, Dejan Kulusevski, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul londonezilor a vorbit și el, la superlativ, despre tehnicianul italian.

Antonio Conte insieme a Dejan Kulusevski, Tottenham, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Dejan Kulusevski este, în momentul de față, un om foarte important în lotul lui Tottenham. Atacantul de bandă suedez a vorbit despre relația sa cu Antonio Conte, antrenorul londonezilor, dar și despre perioada petrecută în tricoul celor de la Juventus.
"Nu mă simțeam bine la Juventus, împrumutul la Tottenham a fost o alegere bună. Sunt fericit să lucrez cu Antonio Conte, este cel mai motivat om pe care îl cunosc!
Perioada petrecută la Torino nu a fost benefică pentru mine. Acum, vreau să joc fotbal și să mă antrenez din ce în ce mai bine", a spus Dejan Kulusevski, pentru Gazzetta dello Sport.
Kulusevski a sosit la Tottenham în iarna trecută, sub formă de împrumut pentru un an și jumătate, de la Juventus Torino. De la venirea în lotul lui Tottenham, suedezul a devenit rapid un favorit al fanilor, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere 11 pase decisive în 29 de meciuri.
Având în vedere numărul mare de meciuri în care a fost folosit de Antonio Conte, Dejan Kulusevski ar putea fi transferat definitiv de către Tottenham. Potrivit Dailymail, suma pe care Juventus ar putea să o ceară pentru serviciile suedezului este de aproximativ 33 de milioane de euro.

Antonio Conte, început bun de sezon pe banca lui Tottenham

Conte a ajutat-o pe Tottenham să înceapă cu dreptul noul sezon de Premier League. Formația antrenată de italian nu a fost învinsă în primele 7 etape ale campionatului și ocupă, în momentul de față, locul 3 în clasamentul englez.
Totuși, lucrurile nu sunt chiar perfecte pentru Spurs, aceștia pierzând partida din grupele UEFA Champions League cu Sporting Lisabona, scor 0-2. Atunci, lusitanii au înscris de două ori în ultimele minute ale partidei, refuzând să împartă punctele cu formația engleză.
La finalul partidei din Portugalia, Antonio Conte a fost furios pe jucătorii săi, programând un antrenament la mai puțin de 24 de ore de la eșecul din Lisabona, ca o metodă de a își pedepsi jucătorii.
Pentru Tottenham, următoarea partidă pe care o vor disputa va fi în campionat, pe 1 octombrie, atunci când o vor întâlni în deplasare pe Arsenal, în derbyul nordului Londrei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo