Chelsea şi Tottenham au încheiat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care oaspeţii au fost ajutaţi enorm de arbitri. Tuchel şi Conte s-au contrat încă de la reuşita de 1-1 a lui Hojbjerg, dar conflictul dintre ei a escaladat la final și au fost foarte aproape să se ia la bătaie, momentul tensionat dintre cei doi devenind viral pe toate rețelele de socializare.
Tuchel a fost deranjat de faptul că Antonio Conte s-a bucurat excesiv la golul egalizator marcat de Harry Kane în ultimul minut al partidei, şi la final, atunci când italianul i-a întins mâna, Tuchel l-a tras cu putere către el pe Conte. Cei doi s-au apropiat şi și-au spus cuvinte grele, iar totul a degenerat într-o scurtă încăierare, oamenii din staff-ul celor două echipe intervenind să-i despartă. Cei doi manageri au primit cartonașul roșu după acest episod, însă lupta din teren s-a extins.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Antonio Conte nu a rezistat și a mutat lupta cu Tuchel pe Instagram

"Este mai bine să vorbim despre meci. A fost interesant, dificil pentru ambele echipe, dar știu că ne dorim să progresăm și să fim competitivi. Chelsea a arătat cât de bună este. Ne-am descurcat mai bine decât în sezonul trecut. Repet, nu vreau să comentez situația, pentru că nu este cel mai important lucru, este o problemă între mine și el. Vorbiți despre joc, nu despre situație, suntem aici să vorbim despre fotbal", a spus Conte, care a stat pe banca lui Chelsea între 2016 și 2018.
Italianul nu s-a putut abține și și-a încălcat discursul de la conferința de presă, continuând "războiul" cu omologul său pe Instagram. Conte a postat pe contul personal o înregistrare video în care se vede cum germanul sărbătorește golul doi al lui Chelsea, iar Tuchel trece pe lângă el în fugă: "Noroc că nu te-am văzut... să te fi făcut să te împiedici ar fi fost foarte bine meritat", a scris Conte.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24