Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte, mesaj uluitor pentru Tuchel la miezul nopții, după Chelsea – Tottenham 2-2: "Noroc că nu te-am văzut!"

Irina Aldea

Publicat 15/08/2022 la 08:46 GMT+3

Chelsea și Tottenham au terminat la egalitate, scor 2-2, la capătul unei partide în care tensiunea a fost uriașă. După fluierul final, Conte și Tuchel au fost aproape să se ia la bătaie, iar antrenorul lui Spurs a turnat gaz pe foc cu un mesaj publicat la miezul nopții, adresat germanului.

Antonio Conte & Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Chelsea şi Tottenham au încheiat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care oaspeţii au fost ajutaţi enorm de arbitri. Tuchel şi Conte s-au contrat încă de la reuşita de 1-1 a lui Hojbjerg, dar conflictul dintre ei a escaladat la final și au fost foarte aproape să se ia la bătaie, momentul tensionat dintre cei doi devenind viral pe toate rețelele de socializare.
Tuchel a fost deranjat de faptul că Antonio Conte s-a bucurat excesiv la golul egalizator marcat de Harry Kane în ultimul minut al partidei, şi la final, atunci când italianul i-a întins mâna, Tuchel l-a tras cu putere către el pe Conte. Cei doi s-au apropiat şi și-au spus cuvinte grele, iar totul a degenerat într-o scurtă încăierare, oamenii din staff-ul celor două echipe intervenind să-i despartă. Cei doi manageri au primit cartonașul roșu după acest episod, însă lupta din teren s-a extins.
CITEȘTE ȘI:

Antonio Conte nu a rezistat și a mutat lupta cu Tuchel pe Instagram

"Este mai bine să vorbim despre meci. A fost interesant, dificil pentru ambele echipe, dar știu că ne dorim să progresăm și să fim competitivi. Chelsea a arătat cât de bună este. Ne-am descurcat mai bine decât în sezonul trecut. Repet, nu vreau să comentez situația, pentru că nu este cel mai important lucru, este o problemă între mine și el. Vorbiți despre joc, nu despre situație, suntem aici să vorbim despre fotbal", a spus Conte, care a stat pe banca lui Chelsea între 2016 și 2018.
Italianul nu s-a putut abține și și-a încălcat discursul de la conferința de presă, continuând "războiul" cu omologul său pe Instagram. Conte a postat pe contul personal o înregistrare video în care se vede cum germanul sărbătorește golul doi al lui Chelsea, iar Tuchel trece pe lângă el în fugă: "Noroc că nu te-am văzut... să te fi făcut să te împiedici ar fi fost foarte bine meritat", a scris Conte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo