Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal a încheiat cu succes o primă parte de sezon de vis! "Tunarii", victorie cu 2-0 la Wolves

Nicu Savin

Publicat 12/11/2022 la 23:45 GMT+2

Arsenal a câștigat cu 2-0 pe terenul lui Wolverhampton și s-a distanțat la 5 puncte de Manchester City în fruntea clasamentului din Premier League. Martin Odegaard a marcat ambele goluri ale "tunarilor", în repriza secundă.

Martin Odegaard of Arsenal celebrates after scoring his side's first goal during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Arsenal FC at Molineux on November 12, 2022 in Wolverhampton, England.

Credit imagine: Getty Images

Etapa a 15-a din Premier League a început cu o surpriză imensă, Manchester City fiind învinsă acasă de Brentford, astfel că Arsenal își putea mări avansul în fruntea clasamentului. Echipa lui Arteta a profitat din plin de această oportunitate și a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la Wolverhampton.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Prima repriză a meciului de pe Molineux a fost una anostă, niciuna dintre echipe nereușind să trimită vreun șut pe spațiul porții. Arsenal și-a ridicat nivelul în partea secundă, iar Odegaard a rupt echilibrul în minutul 55, finalizând simplu o fază creată de Jesus și Vieira.

Wolverhampton - Arsenal 0-2 | Odegaard a adus 3 puncet importante pentru "tunari"

Norvegianul a reușit dubla în minutul 75, cu un șut din apropierea punctului de la 11 metri, după o fază prelungită de atac. Mijlocașul a ajuns deja la 6 goluri în acest sezon, în numai 13 partide jucate. În cele 50 de meciuri din seoanele trecute a înscris în total de 8 ori.
"Lupii" au încercat să revină în meci și au pus presiune la poarta lui Ramsdale în ultimul sfert de oră, dar londonezii s-au apărat exact și s-a terminat 0-2.
A fost al 3-lea succes la rând în Premier League pentru "tunari" , care termină impecabil o primă parte de campionat la care puțini fani sperau înaintea stagiunii. Echipa lui Arteta are o singură înfrângere în 14 etape și e lider, având 5 puncte peste Manchester City.
În aceste condiții, Arsenal este o candidată clară la titlu în Premier League, mai ales că în afară de City nu prea există echipe care să poată aspira cu adevărat către acest obiectiv. Liverpool, Chelsea și Man United par cu o viteză în minus față de primele două clasate, iar Spurs și Newcastle e greu de crezut că pot visa atât de departe.
De partea cealaltă, Wolverhamton rămâne pe ultimul loc în ierarhia din Premier League, iar misiunea lui Julian Lopetegui de a-i salva pe "lupi" de la retgrogradare se anunță una foarte dificilă.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo