Articol scris de Răzvan Rădulescu
Odată cu venirea lui Gabriel Jesus (25 de ani) pe Fly Emirates, de la Manchester City pentru suma de 52,20 de milioane de euro, Nicolas Pépé pare că nu mai are loc în echipa lui Arsenal. Jucătorul transferat de la Lille în 2019 nu a reușit să își consolideze poziția în atacul formației din Premier League. În sezonul trecut, atacantul care s-a născut în Franța a înscris un singur gol în 20 de partide jucate în Premier League și a fost titular doar de cinci ori. Martinelli și Saka sunt titulari în flancuri, astfel că Pepe nu are nicio șansă să joace din primul minut.

Sevilla în discuții cu Pépé

Premier League
Arteta nu face sărbătoare după ce Arenal a debutat cu victorie în Premier League! Ce l-a nemulțumit
06/08/2022 LA 06:17
Potrivit Diario de Sevilla, citat de Dailymail, Sevilla a început discuțiile cu Arsenal pentru o posibilă mutare a lui Nicolas Pépé în LaLiga. Potrivit aceleași surse, Sevilla este dispusă să ofere doar 23 de milioane de euro pentru atacantul de 27 de ani.
De celalată parte, Arsenal vrea să obțină încă 10 milioane de euro în plus de la Sevilla. Chiar și așa, "tunarii" ar fi nevoiți să accepte o pierdere masivă în plan financiar, după ce, în 2019, Pépé a costat-o pe Arsenal 80 de milioane de euro.
Citește și:

Marseille, Lyon și Leeds, pe urmele lui Nicolas Pépé

Marseille și Lyon sunt dornice și ele să-l readucă pe fostul fotbalist al lui Lille în Ligue 1. De asemenea, Pépé poate rămâne în Premier League, dacă Arsenal și Leeds ajung la un numitor comun. Leeds este în căutarea unui nou atacant de bandă, după ce Raphinha (25 de ani) s-a transferat la Barcelona pentru 58 de milioane de euro.
În prezent, atacantul se află alături de Arsenal în SUA în turneul din pre-sezon, iar înainte de zborul peste ocean Pépé a făcut parte din lotul "tunarilor" pentru amicalele cu Ipswich și Nurnberg.
În sezonul 2018/2019, ultimul petrecut de Pépé în Ligue 1, atacantul reușea să înscrie de 22 de ori în 38 de partide și să ofere alte 11 pase decisive. Performanțele internaționalului din Coasta de Fildeș au făcut ca Arsenal să plătească cea mai mare sumă din istoria clubului pentru a-l achiziționa. Cel mai bun sezon al lui Pépé la Arsenal a fost în 2020/2021, când a înscris de 10 ori în 29 de partide în Premier League. În prezent, Nicolas Pépé este cotat la 25 de milioane de euro, conform Transfermarkt.
Premier League
Arsenal s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Palace, în primul meci al sezonului din Premier League
05/08/2022 LA 20:54
Premier League
Premier League | Analiza noului sezon, cu transferuri de senzație și cu o luptă pasionantă la titlu
05/08/2022 LA 11:22