Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atacantul surpriză pe care ten Hag vrea să-l aducă lângă Ronaldo la Manchester United! A fost dorit și de Bayern

Alex Masgras

Publicat 12/07/2022 la 12:27 GMT+3

Manchester United a pus ochii pe Sasa Kalajdzic, atacantul celor de la VfB Stuttgart. În vârstă de 25 de ani, Kalajdzic s-a aflat și în vizorul celor de la Bayern Munchen, fiind privit ca un posibil înlocuitor al lui Robert Lewandowski de către bavarezi.

Sasa Kalajdzic (l./VfB Stuttgart) and Dayot Upamecano (FC Bayern)

Credit imagine: Imago

Sasa Kalajdzic, atacantul lui VfB Stuttgart, care s-a aflat în ultima perioadă atenția celor de la Bayern Munchen, este curtat de o nouă echipă de top a Europei. Austriacul de 25 de ani era privit ca un posibil înlocuitor al lui Robert Lewandowski, dar campioana din Bundesliga nu a făcut în cele din urmă o ofertă concretă.
Numele lui Kalajdzic a mai fost asociat și cu cel al Borussiei Dortmund, dar toate zvonurile s-au încheiat în momentul în care Dortmund l-a adus pe Sebastien Haller ca înlocuitor al lui Erling Haaland, cel care s-a transferat în această vară la Manchester City.
Potrivit Sky Sports Germania, Manchester United este cea mai nouă echipă interesată de Sasa Kalajdzic. Echipa lui Erik ten Hag are nevoie de întăriri în atac, după ce sezonul trecut a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League.
Sasa Kalajdzic verpasst Stuttgarter Trainingsauftakt
Citește și:

Manchester United nu este singura echipă din Premier League care îl dorește pe Kalajdzic

Nu numai Manchester United este interesată de serviciile atacantului de 25 de ani de la Stuttgart. Kalajdzic este un nume care se regăsește și pe listele celor de la West Ham, Brighton și Southampton, dar echipa lui Erik ten Hag este, în acest moment, cea mai interesantă opțiune pentru austriac.
Kalajdzic a ajuns în iulie 2019 la VfB Stuttgart, el fiind adus de la echipa austriacă Admira Wacker. Până acum, atacantul de 2 metri a jucat în 48 de partide pentru Stuttgart în Bundesliga și a marcat 22 de goluri.
Sezonul trecut, Kalajdzic a jucat doar 15 partide din Bundesliga, după ce a ratat prima jumătate a campionatului, din cauza unei accidentări la umăr. Chiar și în aceste condiții, el a reușit să marcheze 6 goluri și să dea 2 pase de gol.
25 de milioane de euro este cota de piață a lui Sasa Kalajdzic, potrivit transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo