Aubameyang nu a impresionat la Barcelona și vrea neapărat să revină în Premier League, singurul loc din Europa unde poate primi salariul dorit.
Atacantul gabonez este curtat de mai mult timp de Chelsea, care i-a pus pe masă un contract de 2 ani plus posibilitatea prelungirii pe încă un sezon. Aubameyang a acceptat constractul, dar negocierile s-au blocat ăn ultimele 48 de ore la suma de transfer. Echipa londoneză a oferit 17 milioane de euro plus Marcos Alonso, de care Tuchel vrea să scape. Barcelona vrea să încaseze 20 de milioane plus încă 3 milioane bonusuri și nu-și dorelte includerea lui Marcos Alonso. Motivul este foarte simplu. Catalanii vor să echilibreze balanța financiară în această vară pentru a-l putea legitima pe Jules Kounde, fundaș pe care i l-a suflat chiar lui Chelsea.
Citește și:
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
ACUM 11 ORE
Tuchel a lucrat cu Aubameyang la Borussia Dortmund și știe exact cum trebuie să-l pună la treabă. De aceea, ziarul catalan Sport scrie că Chelsea va face un efort finanaciar pentru a-l aduce chiar în acest weekend.

Gol magnific marcat de Aubameyang contra lui City, după 18 pase la rând reușite de Arsenal

Aubameyang, tentat de Manchester United

Aubameyang a împresionat la Arsenal și cota sa în fotbalul englez este foarte ridicată. Fostul golgheter al londonezilor a plecat din Premier League după un scandal cu Mikel Arteta, dar asta nu-l sperie pe Erik ten Hag. În căutare de atacant, Manchester United este gata să îndeplinească condițiile Barcelonei și conform jurnalistului italian specializat în transferuri Gianluca Di Marzio să depășească oferta salarială a lui Chelsea.
Aubameyang ar fi o soluție foarte bună pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo. Deși are 33 de ani, gabonezul are o energie deosebită și poate fi acel jucător care să deblocheze ofensiva lui ten Hag. Succesul din ultima etapă cu Liverpool nu a venit după un joc excepțional și mai degrabă a fost o consecință a formei slabe în care se află echipa lui Klopp.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
ACUM 13 ORE
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41