Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Autogol amuzant al unui jucător de la Chelsea. Fanii au răbufnit: "cel mai supraevaluat jucător"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/07/2022 la 14:18 GMT+3

Chelsea a reușit să câștige în primul amical al verii. Formația lui Thomas Tuchel a învins cu 2-1 echipa mexicană, Club America, însă protagonistul meciului a fost Reece James (22 de ani), autorul unui autogol comic

Reece James

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Fundașul lui Chelsea a vrut să paseze mingea lui Marcus Bettinelli, portarul de rezervă al celor de la Chelsea, însă mingea s-a scurs hilar în poarta apărată de goalkeeper-ul englez. James a fost sancționat de fanii din online, iar pe Twitter s-a creat o adevărată avalanșă de reacții.

"Cel mai supraevaluat jucător pe care l-am văzut vreodată"

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar unul dintre comentarii a făcut referire la Reece James, drept "cel mai supraevaluat jucător pe care l-am văzut vreodată". Un fan l-a comparat pe Reece James cu Trent Alexander-Arnold: "Trent i-ar fi centrat mingea lui Diaz cu piciorul stâng".
Au existat și opinii care l-au apărat pe fundașul englez. Un alt comentariu l-a vizat pe portarul de rezervă al celor de la Chelsea, Marcus Bettinelli.
Chelsea a reușit să câștige până la urmă partida. Timo Werner a deschis scorul în minutul 55, iar în minutul 83, Mason Mount a adus victoria celor de la Chelsea în primul meci de pregătire al sezonului.

Chelsea, amicale cu Arsenal și Udinese

Formația pregătită de antrenorul german, Thomas Tuchel, mai are programate alte trei partide amicale înainte de startul sezonului în Premier League. Chelsea o va înfrunta pe 21 iulie, pe Charlotte (Statele Unite). Trei zile mai târziu, "albaștrii" o vor întâlni pe rivala din capitala Londrei, Arsenal. În ultimul meci, Chelsea se va duela cu Udinese.
În primul joc din Premier League, Chelsea va înfrunta Everton pe Goodison Park. Meciul va avea loc pe 6 august, de la ora 19:30, ora României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo