Articol scris de Răzvan Rădulescu
Fundașul lui Chelsea a vrut să paseze mingea lui Marcus Bettinelli, portarul de rezervă al celor de la Chelsea, însă mingea s-a scurs hilar în poarta apărată de goalkeeper-ul englez. James a fost sancționat de fanii din online, iar pe Twitter s-a creat o adevărată avalanșă de reacții.
Premier League
Tuchel și Conte au fost puși sub acuzare de FA, după incidentele de la Chelsea - Tottenham
IERI LA 18:45

"Cel mai supraevaluat jucător pe care l-am văzut vreodată"

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar unul dintre comentarii a făcut referire la Reece James, drept "cel mai supraevaluat jucător pe care l-am văzut vreodată". Un fan l-a comparat pe Reece James cu Trent Alexander-Arnold: "Trent i-ar fi centrat mingea lui Diaz cu piciorul stâng".
Au existat și opinii care l-au apărat pe fundașul englez. Un alt comentariu l-a vizat pe portarul de rezervă al celor de la Chelsea, Marcus Bettinelli.
Chelsea a reușit să câștige până la urmă partida. Timo Werner a deschis scorul în minutul 55, iar în minutul 83, Mason Mount a adus victoria celor de la Chelsea în primul meci de pregătire al sezonului.

Chelsea, amicale cu Arsenal și Udinese

Formația pregătită de antrenorul german, Thomas Tuchel, mai are programate alte trei partide amicale înainte de startul sezonului în Premier League. Chelsea o va înfrunta pe 21 iulie, pe Charlotte (Statele Unite). Trei zile mai târziu, "albaștrii" o vor întâlni pe rivala din capitala Londrei, Arsenal. În ultimul meci, Chelsea se va duela cu Udinese.
În primul joc din Premier League, Chelsea va înfrunta Everton pe Goodison Park. Meciul va avea loc pe 6 august, de la ora 19:30, ora României.
Premier League
Fanii lui Chelsea, petiție pentru ca Anthony Taylor să nu-i mai arbitreze! Câte semnături au strâns
IERI LA 09:46
Premier League
Antonio Conte, mesaj uluitor pentru Tuchel la miezul nopții: "Noroc că nu te-am văzut!"
IERI LA 05:46