Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bernardo Silva ar putea ajunge în cele din urmă la Barcelona! Guardiola le dă speranțe catalanilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/08/2022 la 12:40 GMT+3

Manchester City i-a deschis porțile lui Bernardo Silva pentru a pleca la Barcelona. Acum totul depinde de internaționalul portughez și de formația catalană, dacă înaintează vreo ofertă de transfer.

Bernardo Silva

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Valentin Popescu
Cei de la Barcelona au fost puternic legați de transferul mijlocașului portughez pe tot parcursul verii, dar restricțiile financiare i-au împiedicat să depună o ofertă către campioana din Premier League.
Dacă problema fair-play-ului financiar s-ar rezolva, clubul catalan ar trebui să pregătească cel puțin 80 de milioane de euro pentru Bernardo Silva, sumă la care este cotat jucătorul potrivit site-ului transfermarkt.com.

BERNARDO SILVA, LIBER SĂ PLECE DE LA MANCHESTER CITY

În conferința de presă care a avut loc după meciul amical dintre Barcelona și City de miercuri seară, Guardiola a fost întrebat de viitorul mijlocașului său.
Antrenorul a lăsat de înțeles că Silva este liber să plece dacă nu se mai simte bine la City. "Nu vreau că cineva să fie nefericit", a spus Guardiola, care a adăugat că are nevoie de portughez în continuare.
"El este jucătorul nostru. Vrem ca el să fie alături de noi pentru că este foarte important. Silva este un jucător la superlativ."
Citește și:

DILEMELE LUI PEP GUARDIOLA DACĂ SILVA PLEACĂ

Dacă Silva ar pleca, City ar trebui să-i găsească un înlocuitor pe măsură, iar lucrurile ar trebui definitivate rapid, înainte de încheierea perioadei de transferuri.
"Ca jucător și ca persoană este unul dintre cei mai buni pe care i-am avut vreodată. În orice competiție este cel mai bun jucător. Dacă va veni o ofertă, mai sunt șapte zile și, dacă Bernardo pleacă, ar trebui să ne orientăm în mercato și nu e ușor", a mai spus Guardiola.
Cert este că lui "Bernardo îi place foarte mult Barcelona", potrivit antrenorului, iar acest aspect va conta într-o viitoare mutare pe Camp Nou a internaționalului portughez.
Silva a jucat 253 de meciuri pentru City în toate competițiile, marcând 48 de goluri. Pentru naționala Portugaliei a înscris de opt ori în cele 70 de selecții de până acum.
Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a câștigat patru titluri în Premier League cu Manchester City. Mijlocașul mai are contract cu formația engleză până în vara anului 2025.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo