Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carragher și Ferdinand, contre din cauza lui Ronaldo: "Încă ești supărat că nu a dat mâna cu tine pe Old Trafford?"

Cristian Mihală

Publicat 04/10/2022 la 08:49 GMT+3

Jamie Carragher și Rio Ferdinand s-au contrat pe Twitter, după ce Ten Hag nu l-a introdus deloc pe Cristiano Ronaldo în derbyul de pe Etihad, pierdut de Manchester United cu 6-3.

Ronaldo, niente stretta di mano a Carragher

Credit imagine: Eurosport

O adevărată legendă a lui Manchester United, Rio Ferdinand nu a înțeles cum tehnicianul de pe Old Trafford l-a ignorat complet pe Ronaldo în duelul cu City, de duminică. United avea nevoie de un marcator, iar argumentul lui Ten Hag - că nu l-a introdus pe portughez din respect, pentru a nu îl expune, având în vedere scorul - nu stă în picioare. "E de râsul lumii" a scris fostul mare fundaș al "diavolilor" pe Twitter, stârnind reacția unei alte legende, Jamie Carragher, fost mare fundaș la Liverpool.
"Ronaldo a jucat la Brentford, când scorul a fost tot 4-0 la pauză. Și ce a făcut?", s-a întrebat, amuzat, Carragher.
Imediat, Ferdinand a replicat cu o ironie, făcând trimitere la un meci când CR7 l-a ignorat pe marele fundaș al lui Liverpool. "Carra, încă ești supărat că nu te-a salutat la meciul ăla de pe Old Trafford? Cel mai greu lucru în fotbal e să marchezi goluri, iar băiatul ăsta face acest lucru mai bine decât oricine altcineva".

Ferdinand și Carragher, ironii cauzate de subiectul "Ronaldo"

Deși colegi în studioul Sky Sports, cei doi fosți mari fundași au continuat să se tachineze. Mai jos îți prezentăm următoarele mesaje pe care cei doi și le-au trimis pe celebra rețea de socializare:
Carragher: "Nu, sunt încântat că a devenit virală (n.r. faza în care Ronaldo nu îi strânge mâna). Rio, știu cum funcționează lucrurile: e prietenul tău și al lui Evra și al tuturor celorlalți din acel grup de WhatsApp. Vă cere mereu să ieșiți și să îl apărați. Nu fi fanul lui Ronaldo, ești Rio Ferdinand, pentru numele lui Dumnezeu".
Rio Ferdinand: "Ce grup de WhatsApp? Las-o baltă, flăcăule. Vreau să ai aceeași energie și data viitoare când Roy Keane o să fie în studiou cu tine, pentru numele lui Dumnezeu. Nu te mai lăsa agresat (n.r. de către fostul mare mijlocaș al lui United, cunoscut pentru faptul că își argumentează destul de agresiv punctul de vedere)".
Ferdinand și Carragher au făcut ulterior pace, cei doi fiind buni prieteni. Ei au fost prezenți luni seară în studioul Sky Sports, unde au analizat împreună victoria lui Leicester, scor 4-0 cu Nottingham Forest, și au dat uitării replicile răutăcioase de pe rețelele de socializare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo