Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a spus Jurgen Klopp despre demiterea lui Graham Potter înainte de Chelsea-Liverpool: "Eu de ce mai sunt aici?"

Alex Masgras

Publicat 03/04/2023 la 16:44 GMT+3

Jurgen Klopp a vorbit înaintea partidei dintre Chelsea și Liverpool despre demiterile lui Graham Potter și Brendan Rodgers din acest weekend. Londonezii au rămas fără antrenor chiar înaintea meciului direct cu Liverpool, iar Jurgen Klopp a declarat că singurul motiv pentru care încă stă pe banca echipei de pe Anfield este legat de rezultatele din anii trecuți.

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 01: Juergen Klopp, Manager of Liverpool, looks on prior to the Premier League match between Manchester City and Liverpool FC at Etihad Stadium on April 01, 2023 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Graham Potter și Brendan Rodgers au fost demiși în acest weekend de la Chelsea, respectiv Leicester, după ultimele rezultate negative. Demisiile celor doi au venit la câteva zile după ce și Tottenham s-a despărțit de Antonio Conte, iar acum s-a ajuns la 11 echipe din 20 în Premier League care și-au schimbat antrenorul în acest sezon, două dintre ele făcând acest lucru chiar de două ori.
Una dintre aceste echipe este și Chelsea, care în luna septembrie s-a despărțit de Thomas Tuchel. Înlocuitorul germanului pe Stamford Bridge, Graham Potter, nu a avut viață lungă la echipa lui Todd Boehly, iar înfrângerea de pe teren propriu cu Aston Villa a fost picătura care a umplut paharul.
Marți seară, Chelsea o întâlnește pe Liverpool, echipă care traversează și ea o perioadă extrem de complicată. Cu toate acestea, Jurgen Klopp este cel mai longeviv antrenor din Premier League, fiind pe Anfield din octombrie 2015.
Citește și:

Jurgen Klopp a vorbit despre demiterile din ultimele zile din Premier League

Înaintea duelului de pe Stamford Bridge, germanul a recunoscut că se află în continuare la Liverpool pentru rezultatele foarte bune din ultimele sezoane, nu pentru parcursul din actuala stagiune:
"Ce pot să spun? Cred că întrebarea e de ce mai sunt aici, în această lume nebună. Sunt ultimul om rămas în picioare.
Sunt conștient că încă sunt aici datorită trecutului, nu pentru ce am făcut sezonul acesta. Dacă ar fi fost primul meu sezon, ar fi fost puțin diferit. Sunt aici să livrez. Nu sunt aici pe post de talisman. Sunt aici ca să livrez, știu asta 100%.
Știu că sunt aici pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar nu îmi place să mă bazez pe asta. Sunt dedicat total și trebuie să rezolvăm această situație. Nu mai putem juca așa în continuare. Sunt dezamăgit pentru că facem aceste lucruri, dar trebuie să găsim o ieșire din această situație", a declarat Jurgen Klopp, înaintea partidei de pe Stamford Bridge cu Chelsea.
Dacă Chelsea vine după înfrângerea de pe teren propriu cu Aston Villa, scor 0-2, Liverpool vine după eșecul de pe Etihad în fața lui Manchester City, scor 1-4. Aflată pe locul 8, cu 42 de puncte, echipa lui Jurgen Klopp este din ce în ce mai departe de locurile de UEFA Champions League. De partea cealaltă, Chelsea stă și mai rău. Londonezii sunt doar pe locul 11 după 28 de partide, cu 38 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo