Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai bun prieten al lui Radu Drăguşin la Tottenham. Românul s-a integrat perfect la Spurs

Cristian Mihală

Actualizat 22/02/2024 la 10:02 GMT+2

Radu Drăguşin s-a integrat perfect la Tottenham, unde are o legătură de prietenie cu argentinianul campion mondial, Cristian Romero. Românul nu a fost folosit în ultimele meciuri de Ange Postecoglou, dar îşi aşteaptă şansa şi e încrezător că nu va dezamăgi.

Cristian Romero şi Radu Drăguşin, contra lui Everton

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăguşin a fost al doilea cel mai scump transfer al iernii în fotbalul mondial, doar Vitor Roque, transferat de Barcelona de la Athletico Paranaense costând mai mult.
Momentan, internaţionalul nostru de 21 de ani nu a reuşit să îşi facă loc în primul "11" la Spurs, dar procesul de adaptare decurge excelent. Fundaşul s-a împrietenit cu Cristian Romero, fotbalist care a avut un traseu similar înainte de a ajunge în Serie A. Argentinianul a evoluat pentru Genoa şi Juventus, exact ca şi Drăguşin, astfel că era natural ca cei doi să se apropie.
"Au avut același traseu, Juventus, Genoa", a dezvăluit agentul jucătorului, Florin Manea, la Digi Sport, pentru ca apoi să vorbească despre faptul că Tottenham e o mare familie, în care toţi jucătorii simt că sunt integraţi: "Nu există probleme de adaptare. Ritmul e mai intens, dar nu mi-a zis nimic Radu cum că i s-ar părea că e în urma celorlalți. S-a împrietenit cu toată lumea, chiar și cu Son, cu Werner. S-a integrat!".

Drăguşin se pregăteşte excelent, iar "cei de la Tottenham au observat asta"

După ce a debutat pe finalul partidei cu United, din Premier League, acum mai bine de o lună, Drăguşin a mai prins câteva minute în partidele cu Brentford şi Everton. În ultimele două dispute, cu Brighton şi Wolves, românul a fost rezervă neutilizată, dar acest lucru nu îi afectează moralul.
Extrem de matur, fundaşul de 21 de ani ştie că a ajuns la cel mai înalt nivel şi se pregăteşte cât de bine poate, conştient că Postecoglou îi va da şansa să demonstreze ce poate.
"Radu se pregătește bine. A fost observată treaba asta de oamenii de acolo. Vidic a stat 6 luni până a început să joace la Manchester United. Nu e așa ușor să intri direct.
E normal să își aștepte locul. E îmbucurător că a jucat și acele minute. Eu cred că va prinde meciuri mai multe și va deveni titular de bază al echipei, în viitorul apropiat. Nu îi fac eu echipa lui Postecoglou.
Noi nu suntem supărați pe faptul că nu a jucat. Mai ales că doar a venit. Cred că de la următoarele meciuri va prinde minute, poate chiar va fi titular", a mai spus agentul jucătorului.
Pe 5 în clasament, la două puncte distanţă de locurile de Champions League, Tottenham nu va juca în weekend. Londonezii ar fi trebuit să evolueze contra lui Chelsea, dar formaţia lui Pochettino are programată finala Cupei Ligii, cu Liverpool, astfel că meciul de campionat a fost amânat. Spurs va juca abia săptămâna viitoare, pe teren propriu, cu Palace, în etapa a 27-a din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo