Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai curtat fotbalist din lotul lui Klopp a semnat! Unde va juca Minamino în următorii 4 ani

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 29/06/2022 la 17:23 GMT+3

Liverpool s-a despărțit în această săptămână de Takumi Minamino. Atacantul japonez a fost transferat de AS Monaco, echipă cu care a semnat un contract valabil 4 sezoane.

Takumi Minamino of Liverpool celebrates after scoring the fourth goal during the Premier League match between Liverpool and Arsenal at Anfield on November 20, 2021 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Atacantul japonez Takumi Minamino, de la FC Liverpool, a fost transferat de echipa de fotbal AS Monaco în schimbul sumei de circa 15 milioane de euro, au anunțat ambele cluburi.
Internaționalul japonez de 27 ani (42 selecții și 17 goluri) a semnat un contract de patru ani cu clubul din Ligue 1, după ce a petrecut două sezoane și jumătate la Liverpool, perioadă care cuprinde și un împrumut la Southampton. Jucătorul nipon a strâns 55 de apariții și a marcat 14 goluri în toate competițiile sub tricoul ''cormoranilor''.
Înainte de Premier League, Minamino, produs al academiei Cerezo Osaka, a petrecut cinci ani în Austria, la RB Salzburg.
Citește și:
"Prin cultura sa de învingător, capacitatea lui de a juca în diverse poziții pe teren și statutul lui de jucător cheie la echipa lui națională, suntem convinși că Takumi va contribui la dezvoltarea tinerei noastre echipe", a declarat Paul Mitchell, directorul sportiv al clubului monegasc.
AS Monaco a terminat pe locul trei în Ligue 1 în sezonul trecut, obținând un loc în preliminariile Ligii Campionilor, o competiție în care Minamino a jucat înainte atât pentru Liverpool, cât și pentru RB Salzburg.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo