Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai memorabil moment din istoria Premier League? Două legende au făcut alegeri interesante

Andrei Nicolae

Publicat 16/08/2022 la 11:13 GMT+3

Campionatul englez nu a dezamăgit niciodată prin momentele sale magice, care au implicat fie lupte la titlu, fie chiar și bătălii pentru menținerea în primul eșalon. Gary Neville și Jamie Carragher, două legende din Marea Britanie, au fost întrebați care este momentul din Premier League care i-a marcat, iar cei doi au ales câte un episod memorabil.

Sergio Aguero, starul lui Manchester City, împlinește astăzi 32 de ani.

Credit imagine: Getty Images

Neville și-a petrecut întreaga carieră alături de Manchester United, din 1994 până în 2011. Fostul fundaș dreapta al "diavolilor" a cucerit 30 de trofee alături de clubul de pe Old Trafford, însă în viziunea sa cel mai special moment din istoria Premier League a implicat rivala lui United, respectiv pe Manchester City.
Campionatul cucerit de "cetățeni" în ultimele secunde chiar în fața lui United, grație golului înscris de Aguero, a reprezentat pentru Neville momentul său memorabil din istoria campionatului englez.
"Nu mi-a venit să cred. Nu am văzut niciodată așa ceva. Evident mă uitam la el din postura de a fi în cel mai bun loc din lume, de a fi un fan al lui United în acel stadion. Unele lucruri se întâmpla pur și simplu uneori.
Nu este momentul meu favorit nici pe departe, dar în ceea ce privește cel mai memorabil, trebuie să fie", a declarat Neville pentru Sky Sports, citat de Daily Mail.
Citește și:

Carragher a ales titlul lui Liverpool

Fostul fundaș al "cormoranilor" a fost pus în postura de a numi cel mai memorabil moment din campionatul englez la rândul său, iar Carrgaher a ales un episod în care echipa sa de suflet a ieșit învingătoare. Pentru fostul internațional, titlul cucerit de Liverpool după treizececi de ani de așteptare a reprezentat cel mai tare moment din Premier League.
"Am fost acolo ca jucător. Liverpool câștigând în sfârșit Premier League, să comentez acolo și să iau parte la acel moment, trebuie să fie al meu [momentul preferat]."
Fostele echipe ale lui Carragher și Neville, Liverpool și Manchester United, se întâlnesc etapa viitoare în derby-ul campionatului englez, pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo