Articol scris de Alex Ioniță
Cesc Fabregas a recunoscut că a aruncat cu o felie de pizza în antrenorul de la acea vreme al lui Manchester United, legendarul Sir Alex Ferguson.
După finalul partidei cu Arsenal, câștigată de Manchester United cu scorul de 2-0, cele două echipe au avut un conflict în tunelul către vestiare. Totul a pornit de la faptul că antrenorul din acea perioadă al lui Arsenal, Arsene Wenger, l-a criticat pe Ruud van Nistelrooy. Ambele echipe au fost implicate într-o altercație în timp ce antrenorii își aruncau cuvinte grele.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Fotbalistul spaniol a recunoscut că nu a avut curaj să se implice în altercație, așa că a luat o felie de pizza pe care a aruncat-o în tunel. Totuși, după spusele lui, nu a realizat că l-a lovit pe antrenorul celor de la Manchester United.
"Am fost nervos. M-am încălzit și nu am jucat. Am fost nervos că am pierdut. Am mers în vestiar să mănânc ceva, îmi era foarte foame. Am luat o felie de pizza, iar apoi am auzit zgomote.
Am văzut agitație, jucători peste tot. Primul lucru care mi-a venit în minte a fost să arunc felia de pizza deoarece nu am avut curaj să mă implic în altercație. Acea felie l-a lovit aparent pe Sir Alex Ferguson", a spus Cesc Fabregas.
Potrivit lui Rio Ferdinand, fost jucător la Manchester United, Sir Alex Ferguson a fost foarte nervos după ce felia de pizza l-a lovit. În autobiografia sa, publicată în 2013, Ferguson amintea că nu are nici o idee despre cine a aruncat felia de pizza în acea zi.
Citește și:

Cesc Fabregas, prima experiență în Serie B

Fotbalistul spaniol în vârstă de 35 de ani a semnat în această vară cu formația din Serie B, Como. Campion mondial și european cu Spania, Fabregas era liber de contract după despărțirea de formația franceză AS Monaco.
După plecarea de la Monaco, Cesc Fabregas a primit oferte din zona Golfului, dar și din MLS, toate fiind tentante din punct de vedere financiar.
În ciuda tuturor propunerilor, în noul sezon, Fabregas se va lupta pentru promovarea în Serie A alături de Como. Echipa a terminat, în sezonul precedent, pe locul 13 în Serie B, dar în noua stagiune obiectivul principal va fi promovarea.
Pentru Como, primul meci din acest sezon de Serie B va fi împotriva lui Cagliari, formație retrogradată din Serie A.
Liga Campionilor UEFA
Rio Ferdinand distruge United: "Și dacă îi iei pe Mbappe și Haaland, nu câștigi"
16/03/2022 LA 07:42
Premier League
United a renunțat la Pochettino. Alex Ferguson insistă pentru un nume uriaș
03/03/2022 LA 06:11