Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea a găsit vinovatul pentru ratarea transferului lui Ziyech la PSG! Pe cine consideră responsabil

Bianca Dumitru

Actualizat 02/02/2023 la 07:46 GMT+2

Hakim Ziyech a vrut cu orice preț să meargă la PSG, în perioada de mercato încheiată marți noapte, dar mutarea a picat în ultimele minute, francezii considerând că Chelsea a făcut-o intenționat. Londonezii dau, însă, vina pe tehnologie.

Chelsea's Moroccan midfielder Hakim Ziyech celebrates scoring the opening goal during the UEFA Champions League group H football match Malmo FF v Chelsea FC in Malmo, Sweden on November 2, 2021. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP) (Photo by JONATHAN NACK

Credit imagine: Getty Images

Hakim Ziyech și-a dorit enorm să plece în această iarnă de la Chelsea, el fiind dorit sub formă de împrumut până la finalul sezonului la PSG.
Deși s-a spus că cele două cluburi s-au înțeles și că mutarea va avea loc, totul a picat în ultimele momente ale perioadei de mercato, după ce londonezii nu au înregistrat documentele la timp.
Cei de la PSG consideră că oficialii lui Chelsea sunt responsabili de această eroare, în timp ce englezii spun că vina aparține unei probleme tehnologice neașteptate.
După o zi de negocieri, în ultimele ore ale perioadei de mercato, cele două echipe și-au trimis documentele de la una la cealaltă pentru a le semna, dar până la urmă londonezii, care sunt acuzați de parizieni că le-ar fi transmis greșite de 3 ori, le-au returnat prea târziu, email-ul acestora nemaifiind luat în considerare.
Acum, șefii lui Chelsea spun că totul a stat sub semnul unei erori a programului în care trebuia înregistrat contractul. Surse din jurul clubului sugerează, însă, că aceștia au fost atât de concentrați asupra transferului lui Enzo Fernandez, încât nu au acordat la fel de multă atenție altor lucruri, greșind astfel documentele pentru despărțirea de Ziyech.
Citește și:

PSG O ACUZĂ PE CHELSEA DE "MALPRAXIS" ÎN CAZUL TRANSFERULUI LUI ZIYECH

Clubul Paris Saint-Germain a depus un apel la Liga profesionistă franceză de fotbal pentru validarea sosirii sub formă de împrumut a marocanului Hakim Ziyech de la echipa engleză Chelsea Londra, în ciuda primirii documentelor administrative după expirarea termenul limită.
Solicitarea a fost judecată în regim de urgență, iar LFP nu i-a dat câștig de cauză lui PSG, chiar dacă aceasta a crezut că a făcut suficient pentru a demonstra că Chelsea a comis mai multe erori în transmiterea documentelor, care au ajuns prea târziu pentru ca mutarea să mai poată fi înregistrată în soft-ul dedicat transferurilor internaționale (FIFA TMS).
În concluzie, deși și-a dorit foarte tare să plece la Paris, marocanul rămâne jucătorul lui Chelsea şi probabil abia în vară se va mai pune problema ajungerii lui pe Parc des Princes.
Hakim Ziyech a fost unul dintre eroii Mondialului din Qatar, ducându-și echipa până în semifinalele competiției. El e cotat în prezent la doar 20 de milioane de euro, ca urmare a faptului că prinde doar sporadic prima echipă a lui Chelsea.
Atacantul de bandă dreaptă a sosit pe Stamford Bridge în 2020 de la Ajax, pentru 40 de milioane de euro, dar nu a convins în Premier League. În cel mai bun sezon al său, 2021/22, a strâns 23 de meciuri pentru albaștri, reușind 4 goluri și 3 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo