Chelsea a intrat de curând într-o nouă eră, iar Todd Boehly este dispus să ivestească masiv pentru a-i întări echipa lui Thomas Tuchel. Londonezii au perfectat deja transferurile lui Koulibaly și Raheem Sterling, dar marea lovitură ar fi fost aducerea lui Cristiano Ronaldo.
Starul portughez i-a anunțat pe șefii de la Manchester United că vrea să plece și nu s-a deplasat cu echipa în turneele de pregătire din Thailanda și Australia. Atacantul de 37 de ani vrea neapărat să joace la o echipă de Champions League și ar fi refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită.
Totuși, echipele mari din Europa nu se înghesiue să-l transfere pe Ronaldo. După ce a fost refuzat de PSG, lusitanul nu mai este dorit nici de Chelsea. Șefii londonezilor vedeau în transferul său o mare lovitură de imagine și comericală, mai ales că prețul său era unul redus, dar Thomas Tuchel s-a opus acestei mutări.
Liga
"După Messi și Ronaldo, eram eu! Toți granzii mă voiau!" Dezvăluirea unui jucător liber de contract
IERI LA 20:14
Citește și:

Ronaldo nu este dorit de Tuchel la Chelsea

Conform Daily Mail, antrenorul lui Chelsea a transmis conducerii că nu vrea individualități în echipă, mai ales că Ronaldo are deja 37 de ani. Germanul pune mare preț pe noțiunea de echipă și portughezul ar fi atras toată lumina reflectoarelor asupra sa, iar acest lucru nu ar fi fost deloc benefic. Ronaldo se vrea a fi un lider în orice echipă în care joacă, iar Chelsea nu avea nevoie de el în acest moment în viziunea tehnicianului.
Chelsea caută în continuare un atacant de careu, după ce l-a împrumutat pe Lukaku la Inter, iar Ronaldo ar fi fost o variantă ideală, însă Tuchel crede că se poate descurca și fără un jucător de asemenea profil. Werner sau Hevertz pot îndeplini oricând rolul de 9 "fals", iar forța ofensivă a echipei va crește substanțial odată cu venirea lui Sterling.
În aceste condiții, Cristiano Ronaldo are tot mai puține opțiuni de a ajunge la o echipă de top. Dacă privim spre ligile importante din Europa, există puține formații de Champions League care să-și permită salariul portughezului, iar cele care ar avea resurse financiare se pare că nu-l vor. Cum United nu vrea să se despartă de starul său în orice condiții, este probabil ca Ronaldo să-și reconsidere poziția și să continue pe Old Trafford și în sezonul viitor.
Premier League
Plecările de la Chelsea continuă! Cine este fotbalistul care vrea să scape de echipa lui Tuchel
07/08/2022 LA 16:28
Premier League
Timo Werner, aproape de plecarea de la Chelsea! Unde este dorit fotbalistul
07/08/2022 LA 14:50