Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea continuă campania de transferuri! Londonezii, ofertă pentru vedeta unei rivale din Premier League

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 15/08/2022 la 16:28 GMT+3

Chelsea a făcut o ofertă pentru fotbalistul celor de la Everton, Anthony Gordon. Londonezii doresc întărirea lotului, iar, jucătorul de 21 de ani este văzut ca o alternativă la Reece James.

Chelsea co-owner Todd Boehly

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Alex Ioniță
Chelsea a făcut o ofertă în valoare de aproximativ 47 milioane de euro pentru tânărul Anthony Gordon, legitimat în prezent la Everton. Potrivit DailyMail, Everton nu dorește să renunțe la fotbalist pentru această sumă, cel mai probabil, Chelsea fiind nevoită să ofere mai mulți bani pentru transfer.
În ceea ce privește contractul acestuia, pentru formația londoneză nu va exista o problemă pentru a ajunge la o înțelegere cu fotbalistul, datorită capacităților financiare ale clubului.
După partida disputată cu Tottenham, londonezii sunt de părere că le trebuie un lot mult mai diversificat, pentru a avea mai multe opțiuni pentru primul 11, dar și pentru a pune presiune pe titularii obișnuiți.
Până acum, Chelsea i-a mai transferat pe Gabriel Slonina (portar, 18 ani), Carney Chukwuemeka (mijlocaș central, 18 ani), Kalidou Koulibaly (fundaș central, 31 ani), Raheem Sterling (extremă stânga, 27 ani) și Marc Cucurella (fundaș stânga, 24 ani).
Citește și:

Chelsea, acord cu Wesley Fofana

Potrivit DailyMail, jucătorul lui Leicester, Wesley Fofana, s-a înțeles, în privința contractului, cu Chelsea. Londonezii au fost în căutare de jucători în compartimentul defensiv. după ce i-a pierdut pe Antonio Rudiger și Andreas Christensen, ambii jucători părăsind Chelsea liberi de contract. Până acum, Chelsea a transferat doi fundași, Marc Cucurella și Kalidou Koulibaly.
În ultimele săptămâni, Fofana a fost în negocieri cu Chelsea, iar acum, potrivit sursei citate, fotbalistul și-a exprimat dorința de a o părăsi pe Leicester. Chelsea îi va oferi lui Fofana o creștere considerabilă a salariului, suma vehiculată fiind de 200.000 lire pe săptămână.
Leicester nu se va opune transferului dacă suma oferită de Chelsea va fi pe placul acestora.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo