Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea îi pregătește o ofertă incredibilă lui Juventus! Londonezii, dispuși să renunțe 5 jucători pentru Vlahovic

Bianca Dumitru

Publicat 15/06/2023 la 09:58 GMT+3

Chelsea are nevoie de întăriri, iar unul dintre fotbaliștii doriți pe Stamford Bridge este Dusan Vlahovic. Conform presei din Italia, șefii clubului londonez sunt dispuși să trimită la Juventus 5 jucători în schimbul atacantului sârb.

Dusan Vlahovic

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a avut un sezon dezastruos, iar șefii de pe Stamford Bridge vor să facă acum mai multe transferuri importante, pentru a putea să se lupte pentru un loc în cupele europene în stagiunea 2023/24.
Unul dintre fotbaliștii așteptați la Londra este Dusan Vlahovic, echipa având nevoie de un atacant central. Sârbul i-a impresionat pe șefii lui Chelsea încă de pe vremea când evolua la Fiorentina.
Acum el se află în fruntea listei de priorități a londonezilor pentru această perioadă de mercato, după ce în ultimul an și jumătate a reușit 23 goluri în 62 de meciuri pentru Juventus, echipă la care nu este fericit.
Vlahovic le are pe urmele sale și pe Bayern Munchen și Atletico Madrid, iar pentru a-i obține transferul, Chelsea este dispusă să renunțe la 5 jucători.
Conform jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, londonezii ar pregăti o ofertă în care vor fi incluși Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Trevoh Chalobah, Romelu Lukaku și Kalidou Koulibaly.
Rămâne de văzut dacă șefii lui Chelsea vor reuși să ajungă la un acord cu cei de la Juventus. Cert este că Vlahovic ar putea să aibă un impact important asupra echipei lui Pochettino, care a suferit la nivel ofensiv în stagiunea recent încheiată.
Citește și:

POCHETTINO "TAIE ÎN CARNE VIE" LA CHELSEA

Mauricio Pochettino este marele pariu al lui Todd Boehly pentru conducerea tehnică de la Chelsea. Argentinianul a fost instalat oficial pe banca londonezilor la finalul lunii mai și și-a intrat deja în rol.
Conform presei engleze, noul manager pregătește o adevărată revoluție la nivel de lot, După un sezon dezastruos, londonezii au planuri mari pentru stagiunea următoare, iar noul manager primește mână liberă pentru alcătuirea lotului.
Mauricio Pochettino a luat deja o decizie majoră, hotărând că nu are nevoie de Joao Felix, care va reveni astfel la Atletico Madrid, de unde a fost împrumutat.
În același timp, antrenorul argentinian pregătește debarcarea mai multor fotbaliști de top. În acest moment, Chelsea are în lotul primei echipe 33 de jucători, un număr mult prea mare, care le-a creat dificultăți reale foștilor antrenori de a gestiona grupul.
Conform Daily Mail, Chelsea ar putea scoate la vânzare sau chiar ceda gratis până la 15 jucători. Primii pe lista de transferuri au fost puși Pierre-Emerick Aubameyang, Hakim Ziyech, Christian Pulisic, Edouard Mendy și Callum Hudson-Odoi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo