Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea intră în cursa pentru cel mai dorit jucător din Europa! Londonezii se întrec cu Real Madrid și Liverpool

Alex Masgras

Publicat 28/09/2022 la 18:36 GMT+3

Jude Bellingham va fi unul dintre cei mai căutați jucători în perioada de mercato de vara viitoare. După ce Real Madrid și Liverpool și-au exprimat deja interesul pentru tânărul de 19 ani, Chelsea se alătură acestei liste.

Chelsea-Besitzer Todd Boehly

Credit imagine: Getty Images

Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea, va face din aducerea lui Jude Bellingham pe Stamford Bridge o prioritate vara viitoare. Tânărul de 19 ani este deja unul dintre cei mai căutați jucători ai Europei, iar vara viitoare se va da o adevărată bătălie pentru semnătura sa.
Real Madrid, Liverpool sau Manchester City se numără printre echipele care și-au exprimat deja interesul pentru Bellingham. Borussia Dortmund vrea să profite pe urma acestui interes, nemții considerând că englezul valorează 145 de milioane de euro.
Citește și:

Real Madrid și Liverpool, cu un pas înaintea lui Chelsea

Potrivit celor de la The Telegraph, Todd Boehly își dorește foarte mult ca Bellingham să evolueze pe Stamford Bridge din sezonul viitor, dar patronul american a fost înștiințat că se află deja în urma celor de la Real Madrid și Liverpool.
Potrivit sursei mai sus menționate, Todd Boehly vrea să facă o prioritate din aducerea lui Bellingham, dar și din întărirea liniei de mijloc a lui Chelsea.
Real Madrid îl urmărește pe Jude Bellingham încă din 2019 și a început primele negocieri cu acesta în 2022, în momentul în care madrilenii nu erau siguri de aducerea lui Aurelien Tchouameni pe Santiago Bernabeu.
Jude Bellingham a impresionat atât la Borussia Dortmund, cât și la echipa națională a Angliei, acolo unde se așteaptă să fie unul dintre oamenii de bază ai formației lui Gareth Southgate la Cupa Mondială din Qatar.
90 de milioane de euro este cota de piață a lui Jude Bellingham, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Jude Bellingham se află la Borussia Dortmund din vara anului 2020, atunci când nemții l-au transferat de la Birmingham City în schimbul a 25 de milioane de euro, atunci când mijlocașul avea doar 17 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo