Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, meci de coșmar cu Leeds în Premier League! Trupa lui Tuchel, zdrobită pe Elland Road

Irina Aldea

Actualizat 21/08/2022 la 17:52 GMT+3

Chelsea a cedat în mod categoric în meciul din etapa cu numărul 3, de pe Elland Road. Trupa lui Thomas Tuchel a fost învinsă cu 3-0 într-o partidă de coșmar pentru campioana Europei de acum 2 sezoane.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Leeds a obținut azi o victorie uriașă pe teren propriu cu Chelsea. Băieții lui Jesse Marsch s-au impus cu scorul de 3-0 în fața londonezilor, care au părut de la început până la sfârșit "anesteziați" pe teren. Scorul a fost deschis de Brendon Aaronson în minutul 33, după o gafă impardonabilă a lui Edouard Mendy. Goalkeeper-ul lui Tuchel a primit o pasă simplă, dar a prelungit atât de mult ținerea balonului încât a comis o eroare uriașă.
Aaronson s-a apropiat de Mendy, care în loc să degajeze cu siguranță, a ales să dribleze. Americanul nu l-a iertat pe portarul celor de la Chelsea și a marcat. Doar patru minute mai târziu, Rodrigo a marcat și el pentru gazde, stabilind scorul de la pauză. În repriza secundă, Chelsea a încercat să domine jocul și să pună presiune, dar tot Leeds a fost echipa care a marcat, prin Harrison în minutul 69.
Dezastrul a fost complet pentru Chelsea în minutul 85, când a rămas fără fundașul Kalidou Koulibaly. Senegalezul a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, iar etapa viitoare va absenta, în meciul extrem de important cu Leicester pe teren propriu.
În acest moment, Chelsea ocupă locul 12 în clasamentul din Premier League, având doar 4 puncte după 3 etape. Până acum, Chelsea a învins Everton în prima etapă și a scos un egal încins pe teren propriu cu Tottenham. Pentru echipa lui Tuchel urmează duelurile cu Leicester, Southampton, West Ham, Fulham și Liverpool (18 septembrie). Din aprilie nu a mai încasat Chelsea atât de multe goluri, de la 2-4 cu Arsenal în aprilie. Ultima înfrângere la diferență de 3 goluri a venit tot în aprilie, 1-4 cu Brentford.
CITEȘTE ȘI:

Leeds – Chelsea 3-0 | Echipele de start

  • Leeds: 1. Meslier - 5. Koch, 21. Struijk , 14. Llorente, 25. Kristensen - 12. Adams, 7. Aaronson, 8. Roca - 20. James, 11. Harrison - 19. Rodrigo. Rezerve: 13. Klaesson - 37. Drameh, 4. Forshaw, 33. Fuhr Hjelde, 30. Gelhard, 42. S.Greenwood, 43. Klich, 23. Sinisterra, 10. Summerville. Antrenor: Jesse Marsch
  • Chelsea: 16. Mendy - 24. James, 26. Koulibaly, 6. Silva - 12. Loftus-Cheek, 23. Gallagher, 5. Jorginho, 32. Cucurella - 17. Sterling, 19. Mount - 29. Havertz. Rezerve: 1. Kepa - 3. Ampadu, 28. Azpilicueta, 2. Chalobah, 5. Chilwell, 8. Chukwuemeka, 20. Hudson-Odoi, 10. Pulisic, 22. Ziyech. Antrenor: Thomas Tuchel
picture

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo