Articol scris de Răzvan Rădulescu
Fali Ramadani, agentul fundașului central senegalez, s-a întâlnit săptămâna trecută cu oficialii clubului londonez și pare că cele două părți au ajuns la un numitor comun. Kalidou Koulibaly mai are contract cu Napoli până în iunie 2023, însă senegalezul refuză să își prelungească contractul cu formația din Serie A.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Barcelona vrea să scape de Aubameyang! Ce sumă de bani își doresc catalanii în schimbul atacantului
ACUM O ZI

Koulibaly, pe picior de plecare

Fundașul senegalez are opt sezoane petrecute pe Diego Santiago Maradona Stadium (fost San Paolo), dar în ciuda ofertelor de prelungire de la Napoli, Koulibaly vrea să înceapă un nou capitol din cariera sa în Premier League. Aurelio De Laurentiis i-a propus lui Koulibaly un salariu de 30 de milioane de euro pe parcursul a cinci ani, dar oferta a fost respinsă.
Potrivit Gazetta dello Sport, jucătorul care evoluează în zona defensivă nu a acceptat nici măcar oferta venită din partea lui Juventus. Dacă transferul se va confirma, Luciano Spaletti, tehnicianul celor de la Napoli va avea mari probleme în zona apărării pentru că viitorul lui Napoli era legat de puternicul fundaș.

Posibilul salariu al lui Koulibaly la Chelsea

Conform sursei menționate, în urma discuției din weekend dintre agentul senegalezului și oficialii "albaștrilor", Chelsea i-a pregătit fundașului central un salariu de 9 milioane de euro timp de 4 ani. Echipa lui Thomas Tuchel are nevoie de întăriri în zona defensivă, după plecările lui Rudiger sau Christensen.
Astfel, cotat la 35 de milioane de euro, Koulibaly este aproape să părăsească clubul napoletan după opt sezoane. Koulibaly a venit la Napoli în 2014. Formația napoletană îi plătea lui Genk suma de 7,75 de milioane de euro. 317 de apariții și 14 goluri a înregistrat Koulibaly în tricoul lui Napoli, în toate competițiile.
Premier League
Willian a plecat de la Corinthians după ce a primit amenințări cu moartea! Dezvăluiri incredibile
IERI LA 14:40
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
IERI LA 13:41