Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, ofertă de 60 de milioane de £ pentru un atacant de 21 de ani! Marele pariu al lui Tuchel

Nicu Savin

Actualizat 23/08/2022 la 17:32 GMT+3

Chelsea este dispusă să plătească 60 de milioane de lire sterline pentru Anthony Gordon, atacantul de 21 de ani al lui Everton. Fotbalistul a atras, de asemenea, interesul celor de la Tottenham și Newcastle în această vară.

Thomas Tuchel kritisierte die Schiedsrichterleistung

Credit imagine: SID

Articol scris de Valentin Popescu
Chelsea își dorește să achiziționeze minim un atacant până la finalul perioadei de mercato. Deși negocierile cu Barcelona pentru Aubameyang sunt foarte avansate, iar gabonezul se pare că va ajunge pe Stamford Bridge, presa engleză anunță că marele pariul al lui Tuchel este Anthony Gordon, atacantul de numai 21 de ani de la Everton.
Conform Daily Mail, Chelsea a făcut o ofertă de 60 de milioane de lire sterline pentru internaționalul englez de tineret. Gruparea de pe Goodison Park a respins mai multe oferte, până în prezent, pentru Gordon, dar pentru suma aceasta sunt șanse mari ca transferul să se concretizeze. Clubul englez vrea mai mult de 50 de milioane de lire sterline pentru tânărul jucător, care le-ar fi transmis dej oficialilor că vrea să se mute pe Stamford Bridge.
Citește și:

Chelsea, în concurență cu Tottenham pentru transferul lui Gordon

Potrivit sursei citate, Chelsea a înaintat patru oferte în această vară pentru internaționalul englez, dar toate au fost refuzate. Everton a respins câteva propuneri de transfer și de la Tottenham și Newcastle, celelalte două cluburi engleze care îl doresc pe atacant. Daca Newcastle ar părea că a ieșit din luptă, Tottenham așteaptă la rândul ei decizia jucătorului și a reprezentanților clubului Everton.
Totuși, din cea mai recentă abordare a lui Chelsea reiese că cele două cluburi sunt din ce în ce mai aproape de un acord.
Mutarea la Chelsea ar fi un pas uriaș în cariera lui Gordon, deoarece îi va oferi șansa de a juca în Liga Campionilor și de a lupta pentru trofee. În plus, ar putea face pasul spre naționala mare a Albionului.
Produs 100% al lui Everton, Gordon a reprezentat Anglia la toate naționalele de tineret, începând cu U18. La naționala U21, atacantul a marcat 4 goluri în numai 7 partide, toate reușitele venind în preliminariile Campionatului European din 2023. La echipa mare a lui Everton, Gordon are deja 63 de meciuri jucate în toate competițiile, reușind 4 goluri și 8 assist-uri.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo