Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, ofertă fabuloasă pentru omul dorit insistent de Tuchel: Werner + 45 de milioane de €

Nicu Savin

Actualizat 25/06/2022 la 14:10 GMT+3

Chelsea nu a realizat vreun transfer notabil în acastă vară, dar e de așteptat ca londonezii să mute cât de curând. Primul oboectiv este aducerea unui fundaș central, iar Matthijs de Ligt este în fruntea listei. Conform presei din Italia, londonezii oferă pe olandez 45 de milioane € + Timo Werner.

Timo Werner of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge on March 13, 2022

Credit imagine: Getty Images

Chelsea i-a pierdut în această vară pe Andreas Christensen și Antonio Rudiger, astfel că va trebui neapărat să aducă cel puțin un fundaș central de mare valoare. Jules Kounde a fost multă vreme principala țintă, dar Sevilla nu lasă deloc la preț și vrea doar bani în schimbul francezului.
Chelsea ar prefera o tranzacție care să includă anumiți fotbaliști, care nu au dat randamentul scontat, care au salarii mari și la care Tuchel e gata să renunțe. Astfel, Thomas Tuchel a ajuns la varianta Matthijs de Ligt, fundașul central de 22 de ani de la Juventus. Olandezul mai are numai 2 ani de contract și Juve nu ar spune nu unei oferte consistente pe numele său.
Conform Sky Sport Italia o asemenea ofertă este pa cale să ajungă pe adresa clubului. Chelsea oferă pentru De Ligt 45 de milioane de € + Timo Werner, jucător care a dezamăgit pe Stamford Bridge de când a fost transferat de la Leipzig. De Ligt nu și-a prelungit contractul și cu trecerea timpului e tot mai puțin probabil că o va face în condițiile în care este ademenit cu salarii mai mari din Premier League, astfel că pentru Juventus ar fi cel mai potrivit moment pentru a-l vinde.
Formația piemonteză s-ar putea să fie mulțumită de oferta celor de la Chelsea, deoarece plecarea lui Dybala a lăsat un gol adânc în atacul lui Allegri, iar Werner s-ar putea dovedi util. S-a vorbit mult despre ajungerea lui Angel Di Maria la Torino, dar se pare că negocierile au intrat în impas.
Juventus i-a dat lui Ajax 80 de milioane de € pe De Ligt, în 2019, dar acesta nu a excelat neapărat în tricoul bianconerilor. Totuși, pierderea sa ar necesita aducerea unui înlocuitor, deoarece Allegri a rămas în această vară și fără Chiellini, plecat liber în MLS.

Chelsea îi caută înlocuitor lui Lukaku

Chelsea îl va împrumuta pe Romelu Lukaku în următorul sezon la Inter, belgianul dorindu-și să plece de pe Stamford Bridge după un sezon în care nu s-a simțit deloc în largul lui.
Oficialii londonezilor caută acum să îi aducă un înlocuitor în echipa lui Thomas Tuchel. Potrivit presei din Anglia, șefii lui Chelsea ar fi pus ochii pe Richarlison, atacantul cu o cotă de 48 de milioane de euro de la Everton.
Brazilianul, care a reușit în sezonul recent încheiat 11 goluri și 5 pase decisive în 33 de meciuri, a impresionat prin atitudinea pe care a demonstrat-o pe teren, fiind asemănat cu Diego Costa.
Atacantul de 25 de ani nu va fi, însă, ușor de transferat pentru că Frank Lampard nu vrea să-l lase să plece, comunicându-le șefilor săi că nu ar trebui să accepte o sumă mai mică de 70 de milioane de euro în schimbul său.
Richarlison mai are contract cu Everton până în 2024. Pe urmele sale se mai află, pe lângă Chelsea, Tottenham și Arsenal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo