Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea pregătește prima ofertă pentru Cristiano Ronaldo! Ce sumă ar urma să primească Manchester United

Alex Masgras

Publicat 09/07/2022 la 10:39 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu își dorește să mai continue la Manchester United, iar Chelsea este una dintre posibilele destinații ale portughezului pentru sezonul viitor. Londonezii pregătesc prima ofertă concretă pentru starul de 37 de ani care își dorește să evolueze sezonul viitor în Champions League.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 02: Cristiano Ronaldo of Manchester United during the Premier League match between Manchester United and Brentford at Old Trafford on May 02, 2022 in Manchester, England. (Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images)

Credit imagine: Eurosport

Cristiano Ronaldo își dorește să continue în UEFA Champions League. Ajuns la 37 de ani, portughezului nu îi surâde ideea de a juca în Europa League alături de Manchester United, iar șansele ca acesta să plece de pe Old Trafford sunt din ce în ce mai mari.
Ronaldo nu a plecat alături de coechipierii săi în Thailanda, acolo unde Manchester United își începe perioada de pregătire pentru noul sezon. Portughezul a invocat probleme personale, dar acesta este un prim semn că nu își dorește să mai continue la echipa care este antrenată din această vară de Erik ten Hag.
Citește și:

Chelsea pregătește 16 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Chelsea este una dintre posibilele destinații ale lui Cristiano Ronaldo după despărțirea de Manchester United. Alături de un nou patron, Todd Boehly, care pare dornic să îi satisfacă dorințele lui Thomas Tuchel, Chelsea pregătește 16 milioane de euro pentru transferul portughezului, potrivit ESPN UK.
Thomas Tuchel și-ar fi dat deja acordul pentru inițierea negocierilor cu Manchester United, care nu poate cere o sumă uriașă în schimbul lui Ronaldo, care mai are un an de contract cu echipa de pe Old Trafford. Mai mult, Ronaldo are 37 de ani, iar o sumă mai mare decât cea propusă de Chelsea nu s-ar justifica, în condițiile în care portughezul se află pe finalul carierei.
Chiar dacă suma de transfer nu este una foarte mare, ținând cont că vorbim despre unul dintre cei mai importanți fotbaliști din toate timpurile, United poate fi mulțumită de faptul că scapă de un salariu de 26,5 milioane de lire sterline pe an.
Chelsea va juca sezonul viitor în UEFA Champions League, lucru la care Ronaldo ține foarte mult. De asemenea, lui Thomas Tuchel îi surâde ideea de a îl avea în echipă pe portughez, un jucător cu o uriașă experiență, în condițiile în care are foarte mulți tineri în atacul echipei de pe Stamford Bridge.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo