Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea s-a înțeles cu Aston Villa pentru transferul unui mijlocaș de 18 ani! Ce sumă plătesc londonezii

Alex Masgras

Publicat 02/08/2022 la 22:29 GMT+3

Chelsea a anunțat astăzi că s-a înțeles cu Aston Villa pentru transferul mijlocașului de 18 ani, Carney Chukwuemeka. Internaționalul englez de U19 a primit acceptul de a merge la Londra pentru a stabili ultimele detalii contractuale cu Chelsea și pentru a efectua vizita medicală.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a anunțat în cursul zilei de marți că s-a înțeles cu Aston Villa pentru transferul lui Carney Chukwuemeka. În vârstă de 18 ani, mijlocașul englez a primit permisiunea lui Aston Villa de a merge la Londra pentru a stabili ultimele detalii legate de contractul său cu Chelsea și pentru a efectua vizita medicală.
Potrivit lui Fabrizio Romano, vizita medicală va avea loc miercuri, Chukwuemeka urmând să fie prezentat săptămâna aceasta de către echipa de pe Stamford Bridge.
Chukwuemeka va semna un contract valabil până în 2028 cu Chelsea, suma de transfer pe care urmează să o primească Aston Villa fiind de aproximativ 18 milioane de euro.
Citește și:

Carney Chukwuemeka, 16 meciuri în echipa de seniori a lui Aston Villa

În vârstă de 18 ani, Carney Chukwuemeka a evoluat în 16 partide pentru echipa de seniori a lui Aston Villa, el debutând în sezonul 2020/21 în Premier League. Sezonul trecut, el a adunat 294 de minute în tricoul echipei din Birmingham în primul eșalon al fotbalului englez, reușind să ofere și prima sa decisivă.
Chukwuemeka a evoluat până acum în naționalele de U17, U18 și U19 ale Angliei, iar pentru selecționata de U19 a marcat 5 goluri în 11 partide.
Chukwuemeka a început fotbalul la Northampton Town Youth, ajungând în Academia celor de la Aston Villa în martie 2016.
6 milioane de euro este cota de piață a lui Carney Chukwuemeka, potrivit transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo