Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea și Liverpool, o nouă remiză! Londonezii au avut două goluri anulate de VAR

Alex Masgras

Publicat 04/04/2023 la 23:58 GMT+3

Chelsea și Liverpool și-au împărțit punctele în restanța din etapa cu numărul 8 din Premier League. La primul meci de la despărțirea de Graham Potter, Chelsea a avut două goluri anulate, dar nu a reușit să obțină mai mult de un punct în fața unei echipe a lui Jurgen Klopp, departe de forma cu care a obișnuit în ultimii ani.

Curtis Jones of Liverpool with Chelsea's Ngolo Kante during the Premier League match between Chelsea FC and Liverpool FC at Stamford Bridge on April 04, 2023 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Chelsea și Liverpool s-au întâlnit într-un moment în care ambele echipe traversează perioade complicate. În partida de marți seară, o restanță din etapa cu numărul 8 din Premier League, în care gazdele au disputat primul meci după despărțirea de Graham Potter, cele două au încheiat la egalitate, scor 0-0. Același scor a fost înregistrat și în tur, în luna ianuarie, pe Anfield.
Într-o primă repriză fără prea multe evenimente notabile, tribunele de pe Stamford Bridge s-au bucurat pentru prima oară în minutul 26, atunci când Reece James a trimis balonul în poartă, dar reușita englezului a fost anulată din cauza unei poziții de offside.
Pe finalul primei reprize, Liverpool a atacat mai mult poarta lui Chelsea. În prelungiri, prima ocazie a avut-o Gomez, dar șutul său a fost respins de Kepa. La faza imediat următoare, șutul lui Fabinho a fost respins de Fofana.
În repriza secundă, fanii lui Chelsea s-au bucurat din nou prea devreme. Kai Havertz a rămas singurul cu Alisson în minutul 50, a șutat în portarul brazilian, dar mingea a ricoșat în german, care a trimis balonul în poartă. După consultarea VAR, golul a fost anulat, deoarece mingea respinsă de Alisson a lovit mâna lui Havertz.
Partida din această seară a fost al patrulea 0-0 consecutiv în 90 de minute între cele două echipe. De asemenea, aceasta a fost a șasea remiză consecutivă. Ultima victorie a venit în martie 2021, atunci când Chelsea s-a impus cu 1-0 pe Anfield.
Pentru Chelsea urmează deplasarea de la finalul săptămânii de pe Molineux, pentru meciul cu Wolverhampton, după care va merge pe Santiago Bernabeu, pentru partida tur din sferturile UEFA Champions League cu Real Madrid.
Liverpool, care mai joacă doar în Premier League în acest sezon, va avea parte de al treilea derby, după confruntările cu Manchester City și Chelsea. Duminică, echipa lui Jurgen Klopp va primi vizita lui Arsenal, liderul din Premier League.
Citește și:

Rezultatele serii din Premier League

  • Bournemouth - Brighton 0-2
  • Leeds - Nottingham Forest 2-1
  • Leicester – Aston Villa 1-2
  • Chelsea – Liverpool 0-0
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo