Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, victorie la limită pe Goodison Park! Echipa lui Tuchel a câștigat cu 1-0 cu Everton

Alex Masgras

Actualizat 06/08/2022 la 21:43 GMT+3

Chelsea s-a impus pe terenul celor de la Everton, scor 1-0, în prima etapă din noul sezon din Premier League. Singurul gol al partidei a fost marcat de Jorginho, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri în prelungirile primei reprize.

Jorginho of Chelsea celebrates scoring his team's first goal during the Premier League match between Everton FC and Chelsea FC at Goodison Park on August 6, 2022 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a debutat cu dreptul în noul sezon din Premier League. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 1-0 pe Goodison Park contra echipei antrenate de Frank Lampard, scor 1-0.
Everton, echipă care s-a salvat de la retrogradare pe finalul sezonului trecut, a rezistat doar o repriză fără gol primit în fața celor de la Chelsea. În minutul 45+7, Koulibaly l-a găsit excelent în careu pe Chilwell, care a fost faultat de Doucoure, iar Craig Pawson a dictat lovitură de la 11 metri.
Citește și:

Chelsea, victorie în prima etapă, pe terenul celor de la Everton

Jorginho și Jordan Pickford au fost din nou față în față, la fel ca la finala Campionatului European de anul trecut. Spre deosebire de ultimul act de pe Wembley, italianul nu a mai ratat și l-a învins pe Pickford, deschizând scorul în minutul 45+9. Acesta este al 20-lea gol al lui Jorginho în Premier League, 18 dintre acestea fiind din lovituri de la 11 metri.
Motivul pentru care prima repriză a fost prelungită inițial cu 8 minute de arbitrul partidei a fost reprezentat de accidentarea lui Ben Godfrey, care a fost scos pe targă, în urma unui duel cu Kai Havertz. Everton a confirmat că Ben Godfrey a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.
Partida a mai avut parte de o întrerupere în minutul 84, atunci când un spectator a primit îngrijiri medicale.
Chiar dacă s-au arătat 10 minute de prelungire a partidei, echipa lui Frank Lampard nu a reușit să îi pună probleme lui Mendy, iar londonezii au plecat de pe Goodison Park cu trei puncte.
Etapa următoare, Chelsea va primi vizita celor de la Tottenham. Echipa lui Antonio Conte s-a impus și ea astăzi cu 4-1 pe teren propriu, în meciul cu Southampton.
De partea cealaltă, Everton se va deplasa la Birmingham, pentru partida cu Aston Villa. Echipa lui Steven Gerrard a pierdut astăzi pe terenul nou-promovatei Bournemouth, scor 0-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo