Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Eriksen s-a decis unde vrea să joace! Cu ce echipă a bătut palma

Bianca Dumitru

Actualizat 04/07/2022 la 14:37 GMT+3

Christian Eriksen a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Premier League în această vară. Danezul, care a revenit pe teren în tricoul lui Brentford, după ce a fost la un pas de tragedie la Euro 2020, ar fi ajuns la un acord cu Manchester United.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Christian Eriksen a avut pe urmele sale în această vară mai multe cluburi din Premier League, danezul fiind liber de contract de la începutul lunii iulie.
Eriksen, care a fost vara trecută protagonistul unui moment dramatic la Euro 2020, a fost dorit, printre altele, de Leicester, Everton, Tottenham, Manchester United, Newcastle și Brentford, club în tricoul căruia a revenit pe teren după operația la inimă.
Tottenham și Manchester United au fost favorite să-i obțină semnătura, jurnaliștii englezi anunțând la un moment dat că danezul nu este hotărât pentru că nu îi convin condițiile pe care Manchester United i le oferă.
Cu toate astea, se pare că mijlocașul ar fi decis să meargă în echipa lui Erik ten Hag. Jurnalistul David Ornstein a dezvăluit că Eriksen și oficialii "diavolilor roșii" ar fi ajuns la un acord verbal pentru transfer.
În aceste condiții, în următoarele zile este așteptat un anunț oficial, dar până atunci cele două părți trebuie să ajungă la un acord privind toate detaliile contractuale, iar fotbalistul trebuie să efectueze vizita medicală.
Citește și:

ERIKSEN A AȘTEPTAT SĂ VADĂ CE MIȘCĂRI FACE MANCHESTER UNITED

Manchester United este în plin proces de reconstrucție după un sezon precedent modest în care a terminat doar pe locul 6 în campionat și va evolua în cea de-a doua competiție europeană, cu toate că-l au în lot pe "Mister Champions League" Cristiano Ronaldo.
Paul Pogba a părăsit echipa, iar mijlocul terenului rămâne principala prioritate a clubului în ceea ce privește campania de achiziții din această perioadă de mercato.
Conform britanicilor de la Metro.co.uk, danezul a amânat luarea unei decizii pentru că a vrut să vadă ce mișcări de trupe vor face cluburile care își doresc semnătura lui, în special Manchester United.
Dacă celelalte cluburi ar fi făcut un pas înapoi, Brentford a insistat, propunându-i prelungirea contractului scadent la finalul acestei luni, însă nu s-a putut bate cu United nici din punct de vedere financiar, dar nici ca posibilitate de a juca într-o competiție europeană.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo