Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cifre horror pentru Chelsea, după 600 milioane € investite! Ce spune Potter despre demiterea sa

Cristian Mihală

Actualizat 26/02/2023 la 18:51 GMT+2

Graham Potter a bifat încă un meci dezamăgitor pe banca lui Chelsea și recunoaște că postul său e în pericol. Managerul crede, totuși, că în disputa cu Tottenham, de azi, echipa sa a stat aproape de adversar.

Tottenham Hotspur gegen FC Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Tottenham a învins-o pe Chelsea cu 2-0, duminică seara, în derbyul Londrei şi al etapei a 25-a din Premier League, într-un meci disputat pe Stadionul Olimpic din Londra. Gazdele au marcat prin Oliver Skipp (46) şi Harry Kane (82).
Chelsea are doar două victorii în ultimele 15 meciuri în toate competițiile, după ce Todd Boehly a investit peste 600 de milioane de euro în transferuri. Fără îndoială, o mare parte din vină îi aparține și lui Graham Potter, care, deși a venit la cârma echipei de ceva mai mult de 4 luni, nu doar că nu a reușit să ridice echipa, dar a afundat-o și mai mult.
"Nu am făcut destul la acest club ca să am multă încredere. Concentrarea mea e pe următorul meci, cu Leeds", a spus Graham Potter, întrebat dacă se simte în pericol de a fi demis.
Conducerea lui Chelsea a decis, conform presei engleze, să îi mai dea credit lui Potter, dar o eliminare din Champions League (a pierdut turul optimilor cu Dortmund, scor 1-0, în Germania) va însemna aproape sigur debarcarea actualului staff tehnic.

Potter, mulțumit de anumite momente din meciul Tottenham - Chelsea 2-0

Referitor la parida propriu-zisă, tehnicianul de pe Stamford Bridge s-a declarat mulțumit de modul în care a arătat echipa sa în prima repriză. Încrederea îi lipsește lui Chelsea și aici se face diferența în meciurile echilibrate, cum a fost cel de duminică.
"A fost un meci strâns, în prima repriză cred că am fost echipa mai bună. Per total, sunt mulțumit de performanța jucătorilor în prima parte, dar în a doua repriză nu ne-am descurcat deloc bine. Diferența a fost făcută de primul gol al lui Spurs. Nu le-am dat prea multe șanse, dar au marcat și acolo ne-am pierdut încrederea. Pot să simt că jucătorii își doresc să lupte, să câștige, dar avem un blocaj", a mai spus fostul manager al lui Brighton.
Chelsea a înscris doar 6 goluri în ultimele 12 meciuri de Premier League. Nicio echipă nu a marcat mai puțin de la începutul lui noiembrie până în prezent, în campionatul Angliei.
Tottenham este pe locul 4, cu 45 de puncte, la 4 puncte de podium, în timp ce Chelsea continuă seria negativă, având 31 de puncte şi ocupând momentan locul 10, fără victorie în ultimele cinci etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo