Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine e fotbalistul de la Tottenham care se simte responsabil de demiterea lui Antonio Conte

Bianca Dumitru

Publicat 28/03/2023 la 19:24 GMT+3

Tottenham s-a despărțit în această săptămână de Antonio Conte, care a fost demis cu două luni înainte de încheierea sezonului. Son Heung-Min a dezvăluit că se simte responsabil de această decizie a clubului, spunând că ar fi trebuit să joace mai bine.

Lucas Moura of Tottenham Hotspur celebrates after scoring their sides first goal with team mate Heung-Min Son during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur Stadium

Credit imagine: Getty Images

Tottenham și Antonio Conte și-au încheiat colaborarea în această săptămână, cu două luni înainte de terminarea acestui sezon, la capătul căruia contractul italianului ar fi ajuns oricum la final.
Eliminarea din Champions League, remiza cu Southampton (scor 3-3, după ce Tottenham a avut 3-1), dar mai ales discursul avut de Conte după disputa cu "sfinții" i-au fost fatale tehnicianului italian.
După anunțul oficial al clubului, Son Heung-Min a vorbit despre plecarea lui Conte de la Tottenham, spunând că se simte responsabil pentru demiterea acestuia.
Sud-coreeanul a declarat că ar fi trebuit să joace mai bine și să își ajute mai mult echipa să obțină rezultatele dorite, lucru pe care nu l-a putut face din cauza formei oscilante în care s-a aflat.
"Îmi pare foarte rău pentru el. Este un antrenor de clasă mondială, am avut un parcurs grozav împreună, îi mulțumesc foarte mult. Nu știu ce gândesc alți jucători despre el, dar mie îmi pare rău pentru el.
Ar fi trebuit să arăt mai multe, dar nu am putut. Nu am putut ajuta echipa și mă simt responsabil de faptul că a părăsit clubul. Cu siguranță are o mare abilitate și experiență ca antrenor și sunt sigur că va avea un mare succes la următoarea sa echipă", a declarat Son, citat de Daily Mail.
Atacantul sud-coreean a reușit 30 de goluri și 12 pase decisive în 69 de meciuri sub comanda lui Antonio Conte, strălucind mai mult în sezonul precedent decât în actuala stagiune.
Citește și:

MESAJUL LUI ANTONIO CONTE, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE TOTTENHAM

La nici 24 de ore de la anunțul încheierii colaborării, antrenorul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Conte le-a mulțumit atât celor din cadrul clubului, cât și suporterilor, menționând că a trăit la Spurs momente de neuitat.
"Fotbalul este pasiune. Aș dori să le mulțumesc profund tuturor celor de la Spurs care au apreciat și au împărtășit pasiunea mea și modul meu intens de a trăi fotbalul ca antrenor.
Un gând special pentru fanii care mi-au arătat mereu sprijin și apreciere, a fost de neuitat să-i aud cântându-mi numele. Călătoria noastră împreună s-a încheiat, vă doresc toate cele bune pentru viitor", a scris Antonio Conte pe contul său de Instagram.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo